Tο 1290 Super Adventure ανεβάζει τον πήχη άλλο ένα σκαλί ψηλότερα.

Mε 19άρη μπροστινό τροχό και 160 ίππους η Super Adventure βρίσκεται ήδη κοντά μας.

Περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη αυτονομία, περισσότερη δύναμη, ακόμη περισσότερα gadgets.

Επιδόσεις, ασφάλεια και οδηγική συμπεριφορά στο υψηλότερο επίπεδο.

KTM 1290 Super Adventure

Όλα, πολύ. Ίσως έχετε δει αυτές τις δύο λέξεις στον “τοίχο” του Facebook κάποιου φίλου/ης σας. Στους δύο τροχούς αρκούν για να περιγράψουν τη νέα ναυαρχίδα των Αυστριακών, η οποία είναι ακριβώς αυτό.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Τιμή: 18.690 ευρώ
 
Χρώματα: Λευκό/Γκρι
 
+Επιδόσεις, συμπεριφορά, ηλεκτρονικά 
βοηθήματα
 
 -Ανεση συνεπιβάτη για την κατηγορία

 
Τα adventure και τα on-off είναι από τη φύση τους μοτοσικλέτες που μπορούν να τα κάνουν σχεδόν όλα, σχετικά καλά. Τι γίνεται όμως αν πάρεις μια μοτοσικλέτα αυτής της κατηγορίας και την “φουσκώσεις” προς το άνω άκρο σε όλους τους τομείς της; Τότε μάλλον δημιουργείς τα φανταστικά 1190 Adventure και Adventure R, το ένα λιγότερο και το άλλο περισσότερο χωμάτινο, ώστε να τους έχεις όλους ευχαριστημένους. Αν όμως το κοινό σου ζητάει και άλλο-πόσο πια; Αν το απαιτεί και το image σου, ως κατασκευαστής κορυφαίων σε αυτή την κατηγορία μοτοσικλετών; Τότε έρχεται η σειρά του 1290 Super Adventure που ανεβάζει τον πήχη άλλο ένα σκαλί ψηλότερα, σε όλους τους τομείς, για εκείνους που τα θέλουν όλα.
 
Περισσότερη ασφάλεια, περισσότερη άνεση, μεγαλύτερη αυτονομία, περισσότερη δύναμη, ακόμη περισσότερα gadgets αλλά και νέες τεχνολογικές καινοτομίες ουσίας. Αλήθεια, όπως και τα superbikes ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες sport μοτοσικλέτες έχοντας τη δική τους κατηγορία, μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσουν και τα adventure / on-off μια αντίστοιχη που να λέγεται –τι άλλο;- super adventure…; Η πρώτη μοτοσικλέτα με 19άρη μπροστινό τροχό και 160 ίππους που ανήκει σε αυτή βρίσκεται ήδη κοντά μας.