net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όλα τα scooters που δοκιμάσαμε το πρώτο εξάμηνο του 2015 εδώ.

Νέο Honda SH300i

Yamaha NMAX

SYM Symphony ST 200i CBS

Scooter: ΔΟΚΙΜΕΣ 1ου εξαμήνου

Έντεκα νέα scooter που έχουν πολλά να πουν είναι ο απολογισμός των δοκιμών του πρώτου εξαμήνου του 2015. Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε βρει εκείνο της καρδιάς σας, ρίξτε μια ματιά στα μοντέλα που ακολουθούν.

 
Η ώρα για να ρίξουμε μια συνοπτική ματιά στις δοκιμές του πρώτου εξαμήνου των scooters έφτασε. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τα scooters που πέρασαν από τα χέρια μας αυτή την περίοδο μοιάζουν να είναι λιγότερα. Ο λόγος ίσως είναι η μοτοσικλέτα η οποία είχε φέτος την τιμητική της με πολλά νέα μοντέλα στις εκθέσεις. Αυτό όμως είναι μια ιστορία για την οποία θα μιλήσουμε μέσα στις επόμενες ημέρες! Εδώ προτεραιότητα έχουν τα αγαπημένα μας scooters.

Τα scooters που δοκιμάσαμε και οδηγήσαμε φέτος στους πρώτους έξι μήνες υστερούν μόνο σε αριθμό σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Κατά τα άλλα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και οι διάδοχοι πολλών «βαριών χαρτιών» της αγοράς, όπως είναι το νέο SYM Symphony ST 200i CBS, αλλά και το ολοκαίνουριο Honda SH300i το οποίο είχαμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε στην Ιταλία. Αυτά τα δύο αλλά και άλλα εννέα πολύ σημαντικά scooters για κάθε γούστο και βαλάντιο ακολουθούν. Παρακάτω θα διαβάσετε τις δοκιμές τους ή την άποψή μας από την πρώτη επαφή που είχαμε μαζί τους, οι οποίες παρουσιάζονται αποσπασματικά, μαζί με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες τα κάνουν να ξεχωρίζουν, τα θετικά και αρνητικά τους. Επίσης έχουμε συμπεριλάβει και τον αριθμό του τεύχους όπου έχει δημοσιευθεί η πλήρης και αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου, στην περίπτωση που κάποιο από αυτά σας τραβήξει περισσότερο το ενδιαφέρον. Αυτό το τελευταίο εμείς το θεωρούμε σίγουρο. Καθίστε λοιπόν αναπαυτικά και ενημερωθείτε για τα νέα πολύ σημαντικά μοντέλα του πρώτου εξαμήνου του 2015.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ