net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Με δύο χάρτες ανάφλεξης για το ψεκασμό και ρετρό αισθητική το Scarabeo ικανοποιεί τόσο στον τομέα του design όσο και σε αυτόν της τεχνολογίας.

Η σπορ συμπεριφορά, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και οι επιδόσεις του πολιτισμένου κινητήρα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Kymco GTi 200.

Το νέο SH150i έχει αλλάξει σε όλα τα σημεία έναντι του παλιού αλλά διατηρεί το γνώριμο σχήμα και τη φιλικότητα του προκατόχου.

Τρία scooter υψηλών απαιτήσεων 150-200 κ.εκ.

Αν ψάχνετε για το απόλυτο μοντέλο στα οικονομικά scooter με μικρούς κυβισμούς και τροχούς 16 ιντσών τότε στο άρθρο που ακολουθεί θα βρείτε όχι ένα αλλά τρία!

 
Τα scooter με κυβισμούς 150-200 έχουν πλέον φτάσει να χωρίζονται σε δύο ουσιαστικά κατηγορίες. Η πρώτη αφορά μοντέλα με αερόψυκτους συνήθως κινητήρες και πολύ χαμηλή τιμή ιδανικά για βασική και καθημερινή μετακίνηση. Η δεύτερη απευθύνεται σε εκείνη τη μερίδα του αγοραστικού κοινού που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τη συγκεκριμένη κατηγορία και είναι πιο «ευαίσθητη» σε τομείς όπως η τεχνολογία, η ασφάλεια, το πρεστίζ, οι επιδόσεις και η αισθητική. 

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία υπάγονται και προτάσεις που ακολουθούν οι οποίες συνδυάζουν τους παραπάνω τομείς σε διαφορετικές αναλογίες δίνοντας έτσι τρεις επιλογές με διαφορετικό χαρακτήρα. Τρεις επιλογές που ανήκουν στην κορυφή της κατηγορίας των scooter 150-200 κ.εκ.  με τροχούς 16 ιντσών.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ