net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Yamaha T-Max βασίζεται στο εξαιρετικό του πλαίσιο και στις επιδόσεις του κινητήρα του, ώστε να κινηθεί σε sport ρυθμούς και να μην απογοητεύσει.

Η Honda φρόντισε να εξοπλίσει το PCX με τα καλύτερα δυνατά εφόδια: αισθητική, ποιότητα κατασκευής, χώρους και ποιότητα κύλισης.

Το Suzuki Burgman 200 συνδυάζει τα θεωρητικά ασυμβίβαστα: μικρές διαστάσεις-ευχρηστία, μαζί με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τους χώρους και την άνεση.

Τα scooter της κορυφής

Το moto τρίτη βαθμολογεί όλα τα scooter της ελληνικής αγοράς σε 8 τομείς. Διαβάστε ποια είναι τα κορυφαία στις έξι αντίστοιχες κατηγορίες ανάλογα με τον κυβισμό τους.

 
Παρουσιάζουμε τα πρώτα σε βαθμολογία scooter όπως αυτά κατατάσσονται στις 6 κατηγορίες του moto τρίτη ανάλογα με την κυβισμό ή την τεχνολογία τους (π.χ. υβριδικά). Συνολικά πρόκειται για 9 κορυφαίες επιλογές, ικανές να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη, ενώ καθεμία διακρίνεται για τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι κατηγορίες είναι έως 50 κ.εκ., από 51-160 κ.εκ., από 161-200 κ.εκ., από 201 έως 300 κ.εκ., πάνω από 300 κ.εκ., και τέλος τα υβριδικά ή ηλεκτρικά. Σε καθεμία από αυτές υπάρχει ένας νικητής, ενώ αυτή μεταξύ των 161-200 κ.εκ. έχει τρεις κυρίαρχους να ισοβαθμούν (Peugeot-SYM-Suzuki), με την κατηγορία άνω των 300 κ.εκ. να έχει επίσης δύο μοντέλα στην κορυφή (από Yamaha και Gilera).

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ