net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το πιο ολοκληρωμένο Honda SH που έχει βγει στην παραγωγή, έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του.

Πέρα από τον αισθητικό τομέα το SYM φέρει αλλαγές στη λειτουργία των φρένων και του κινητήρα του, ενώ νέα είναι και η τιμή του.

Το νέο Beverly 300, εκμεταλλεύεται στο έπακρο όχι μόνο το όνομα, αλλά και τα στοιχεία εκείνα που έφεραν τους προγόνους του στην κορυφή.

Scooter με μεγάλους τροχούς

Χαρακτηρίζονται για την αυξημένη ευστάθεια τους, αλλά και για την καλύτερη αντιμετώπιση στις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Πρόκειται για scooter με 16άρηδες τροχούς.

 
Εκτός από τις διαστάσεις τους, και το μέγεθος των κινητήρων τους, τα υπέρ του δέοντος πρακτικά scooter μπορούν να κατηγοριοποιηθούν και με γνώμονα το μέγεθος των τροχών τους. Ως αποτέλεσμα, όσο μεγαλύτεροι είναι οι τροχοί, τόσο αυξάνεται η ευστάθεια, και η γενικότερη αντιμετώπιση των ανωμαλιών του δρόμου. Αυτό συμβάλλει φυσικά και στην καλύτερη οδική συμπεριφορά, πράγμα που τα κάνει επιθυμητά και προτιμητέα από ιδιαίτερα μεγάλο κοινό αγοραστών.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 3 λύσεις που κινούνται στην κορυφή της κατηγορίας, με μεγάλους τροχούς. Πρόκειται για τα Piaggio Beverly 300, Honda SH 300i, και SYM Citycom 300i.

 

SYM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ