net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Best Buys Honda

Ελάχιστες είναι οι εταιρείες που μπορούν να περηφανευτούν ότι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την «αξιοπιστία» και την «φιλικότητα» στο βαθμό που το έχει κάνει η Honda. Η ιαπωνική εταιρεία, καταφέρνει κάθε χρόνο να επεκτείνει την γκάμα της με προτάσεις νέου χαρακτήρα.

 
Ακολουθεί μια συνοπτική παρουσίαση των σημαντικότερων μοντέλων της Honda.

ANF Innova 125i

Τιμή: 1.990 ευρώ

Το Innova, εκτός από το απόλυτο best seller της Honda (αλλά και της χώρας για πολλά χρόνια), αποτελεί ένα αξιόπιστο και πρακτικό παπί. Η λειτουργία του είναι φιλική και άνετη, μιας και το Innova δεν έχει επηρεαστεί από τις sport τάσεις της κατηγορίας. Το γρανάζωμα της τελικής μετάδοσης είναι σχετικά μακρύ, το κιβώτιο μαλακό, οι αναρτήσεις άνετες, τα φρένα προβλέψιμα και η τιμή του από τις πιο ανταγωνιστικές της κατηγορίας.

SH 150i Top Box / R

Τιμή: 3.620 ευρώ

Ένα από τα πιο ευέλικτα scooter της κατηγορίας, το SH 150i, διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Η Top Box αναπληρώνει το μικρό χώρο κάτω από τη σέλα, μιας και διαθέτει ένα top case στο στάνταρ εξοπλισμό της, ενώ η R δίνει έναν ακόμη πιο sport τόνο στην εμφάνιση του scooter. Το SH 150i είναι ένα μικρόσωμο και ευέλικτο scooter με τροχούς 16 ιντσών, το οποίο μπορεί να κινηθεί και σε sport ρυθμούς, χάρη στον κινητήρα και τις αναρτήσεις του.

SH 300i Top Box / ABS / R

Τιμή: 4.990 / 5.520 ευρώ

Ισχυρότερο από το SH 150i, αλλά εξίσου ευέλικτο, το 300άρι scooter της Honda αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση για τη μετακίνηση στην πόλη, αλλά και έξω από αυτή, χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα και την υποδειγματική συμπεριφορά του. Όπως και το μικρό του «αδελφάκι», το SH 300i, προσφέρεται στις εκδόσεις Top Box και R. Επιπλέον, διατίθεται και με ABS (και στις δύο εκδόσεις), ενώ η Honda προσφέρει και τα μοντέλα των περασμένων ετών σε τιμές προσφοράς.

S-Wing 150

Τιμή: 4.320 ευρώ

Ακολουθώντας πιστά την παράδοση των μεγάλων Silver Wing, το S-Wing 150 είναι ένα άνετο scooter με μεγάλες αποθηκευτικές δυνατότητες. Παρά τον όγκο του, το μοντέλο της Honda θα κινηθεί με άνεση στην πόλη και θα αποδειχθεί σταθερό έξω από αυτή.

Lead 110i

Τιμή: 2.270 ευρώ

Το πλέον ίσως ιστορικό scooter της Honda έχει ανανεωθεί και αποτελεί μια φρέσκια πρόταση (σε τεχνολογία και εμφάνιση), η οποία όμως δεν ξεχνά τα προτερήματα που την έκαναν τόσο δημοφιλή: την πρακτικότητα και την οικονομία.

Silver Wing 600 ABS

Τιμή: 9.130 ευρώ

Το δικύλινδρο mega scooter των Ιαπώνων αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική πρόταση για όσους ταξιδεύουν. Ο κινητήρας του είναι ισχυρός και γραμμικός, τα επίπεδα άνεσης κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, οι χώροι του είναι τεράστιοι και τα φρένα του διαθέτουν ABS.

CBF 600 S ABS / STi ABS

Τιμή: 8.430 / 8.790 ευρώ

Το CBF 600 S έχει συνδέσει τόσα χρόνια το όνομά του με τον όρο all round. Είναι φιλικό, χωρίς να του λείπουν οι επιδόσεις, ενώ μπορεί να κινηθεί εξίσου άνετα σε κίνηση ή ανοιχτό δρόμο. Ο κινητήρας του μοιράζεται πολλά κοινά με αυτόν του CBR 600RR, αλλά έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να ταιριάζει στο χαρακτήρα της μοτοσικλέτας. To CBF 600 διατίθεται και στην έκδοση STi με ολόκληρο φέρινγκ, αλλά και σε εκδόσεις προηγούμενων ετών σε τιμές προσφοράς.

CB 600F Hornet ΑΒS

Τιμή: 8.690 ευρώ

Ένα από τα δημοφιλέστερα γυμνά της αγοράς, το Hornet 600, φέρει κι αυτό το λογότυπο της Honda. Και το τιμά, προσφέροντας αξιοπιστία και φιλική συμπεριφορά, παρά την άκρως επιθετική του εμφάνιση. Όπως και το CBF, έτσι και το Hornet διαθέτει κινητήρα που έχει βασιστεί σε αυτόν του CBR, αν και σε αυτή την περίπτωση διατηρήθηκαν κάποια από τα επιθετικά του χαρακτηριστικά. Τέλος, τα Hornet των περασμένων ετών προσφέρονται σε τιμές προσφοράς.

CBF 125i

Τιμή: 2.380 ευρώ

Ένα ακόμη από τα best seller της Honda είναι το CBF 125i και όχι άδικα. To μικρό CBF είναι μικροκαμωμένο και ελαφρύ, ενώ η συμπεριφορά του κρίνεται ικανοποιητική για άπειρους, αλλά και έμπειρους αναβάτες που επιθυμούν ένα οικονομικό commuter.

CBR 125Ri / HRC Edition

Τιμή: 2.990 / 3.390 ευρώ

Το CBR 125Ri συνδυάζει τη sport εμφάνιση με την πρακτική μετακίνηση. Η αισθητική του θυμίζει σε πολλά σημεία τα μεγαλύτερα CBR, ενώ η συμπεριφορά του στο δρόμο σε κάνει να το λατρέψεις για την ευελιξία και την πρακτικότητα που προσφέρει.

VTR 250

Τιμή: 5.290 ευρώ

Από τις πλέον πρόσφατες προσθήκες στην γκάμα της Honda και από τις πιο εντυπωσιακές, το VTR 250 είναι ένα πανέμορφο γυμνό που ξεφεύγει από τις σχεδιαστικές φόρμες των Honda, διατηρώντας όμως τα στοιχεία της φιλικότητας και της πρακτικότητας.

CBF 1000 ABS

Τιμή: 12.090 ευρώ

Το πολυχρηστικό 1000άρι της ιαπωνικής φίρμας ανανεώθηκε για το 2010 και διαθέτει πολλά νέα στοιχεία, όπως καινούργιο πλαίσιο, βελτιωμένο κινητήρα, πιο σύγχρονη εμφάνιση, αλλά και ανανεωμένο στήσιμο. Το CBF αποτελεί μια εξαιρετική λύση για τα ταξίδια, αλλά και την πόλη, μιας και δεν θα προβληματίσει με το βάρος του. Τέλος, διατίθεται και στην έκδοση ST με ολόκληρο φέρινγκ, ενώ τα προηγούμενα μοντέλα βρίσκονται σε τιμές προσφοράς.

CB 1000R / ABS

Τιμή: 11.570 / 11.970 ευρώ

Παρόλο που το CB 1000R απαρνήθηκε από την πρώτη στιγμή το όνομα Hornet, θυμίζει σε πολλά μια εκδοχή 1.000 κ.εκ. του δημοφιλούς γυμνού. Τα χαρακτηριστικά του streetfighter είναι ανακατεμένα με πρακτικά και φιλικά στοιχεία, ενώ ο κινητήρας, αν και προέρχεται από το 1000άρι CBR, είναι ρυθμισμένος έτσι ώστε να αποδίδει από χαμηλά και να λειτουργεί φιλικά και γραμμικά. Τέλος, η εμφάνιση είναι επιθετική και φουτουριστική.

DN-01

Τιμή: 12.430 ευρώ

Ένα μοντέλο που όμοιό του δεν υπάρχει στην γκάμα καμίας εταιρείας, το DN-01, μοιάζει να έχει έρθει από το μέλλον. Είτε σταθείς στη φουτουριστική αισθητική του είτε στις τεχνολογικές του λύσεις ή στην αυτόματη μετάδοση, το DN-01 αποτελεί σίγουρα ένα ξεχωριστό μοντέλο.

CBR 1000RR Fireblade / C-ABS

Τιμή: 14.320 / 14.990 ευρώ

Η supersport ναυαρχίδα της Honda αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο που απέκτησε το νέο C-ABS της εταιρείας, αλλά και το πρώτο της κατηγορίας του με ABS. Απέδειξε ότι το ABS έχει θέση στην πίστα, αλλά δεν απαρνήθηκε το sport χαρακτήρα του για χάρη της ασφάλειας. Με 175 ίππους, 11,4 kgm ροπής και γραμμική, αλλά και γεμάτη σε όλο το φάσμα λειτουργία, μοναδική αισθητική και αξιόλογο εξοπλισμό, το CBR 1000 κυριαρχεί στην πίστα. Τέλος, σε τιμές προσφοράς διατίθενται κάποια από τα προηγούμενα μοντέλα.

XL 1000V Varadero / ABS

Τιμή: 10.690 / 11.310 ευρώ

Το μεγάλο on-off της Honda αποτελεί μια άνετη πρόταση για το ταξίδι, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να πατήσει και σε βατούς χωματόδρομους, του προσθέτει ακόμη περισσότερη αξία. Χωρίς να καταφεύγει σε λύσεις εντυπωσιασμού, το Varadero είναι ισχυρό, άνετο, ασφαλές και πάνω απ’ όλα, υπάκουο. Τέλος, από φέτος διατίθεται και σε νέο πορτοκαλί χρώμα. XL 700V Transalp ABS

Τιμή: 8.420 ευρώ

Το Transalp υπέστη τη σημαντικότερη ανανέωση στην ιστορία του πριν δύο χρόνια και έγινε καλύτερο από ποτέ! Ο νέος κινητήρας («δανεισμένος» από το Deauville, αλλά σημαντικά ανανεωμένος) έχει χωρητικότητα 680 κ.εκ. και αποδίδει 59,1 ίππους και 6,1 kgm ροπής. Η εμφάνιση είναι σύγχρονη και φρέσκια, ενώ ο χαρακτήρας του είναι περισσότερο ασφάλτινος, χάρη στην προσθήκη ABS, αλλά και την αντικατάσταση του μπροστινού τροχού των 21 ιντσών με έναν 19 ιντσών. Τέλος, τα Transalp των περασμένων ετών διατίθενται σε τιμές προσφοράς.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ