Αυτά είναι τα ισχυρότερα 300αρια scooter

Scooter επιδόσεων στα 300 κυβικά, που είναι ικανά να μεταμορφώσουν την αστική σας καθημερινότητα, σε απόλαυση. Scooter που είναι ταχύτατα χωρίς να σας στερούν την άνεση και την χρηστικότητα από την καθημερινότητα σας.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!



Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, αυτόματη μετάδοση, άνετες μεταβάσεις για οδηγό και συνεπιβάτη αρκούν για όσους ψάχνουν ένα scooter για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Κάπου εδώ έρχεται η κατηγορία των 300 κυβικών για να προσθέσει σε όλα τα παραπάνω και επιδόσεις. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα ισχυρότερα 300αρια για να επιλέξεις.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • Dimitris

    Πιο γρήγορο,πιο οικονομικό, πιο φθηνό και με την καλύτερη αναλογία κιλών/ίππο είναι το HD 300

     
  • Dimitris Brts

    Σε αναλογία κιλών ανά ίππο πρώτο είναι το Sym HD.30 27.5 ίπποι για 174 κιλά!!!.Ολα τα άλλα έπονται. Όσο για το κόστος ταΙαπωνικά έχουν εξωφρενικες τιμές για αυτά που προσφέρουν,και από κοντά ακολουθεί η Kymco με μηδενικους όμως χώρους. Δεν είναι τυχαίο που η Sym τους έχει πάρει τα σώβρακα

     
  • ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

    Κύριοι μου κάνει μεγάλη εντύπωση ο τρόπος που θέλετε να περάσετε κάποια πράγματα.Γιατι δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι το KYMKO PEOPLE είναι άνετα το ταχύτερο ΟΛΩΝ και καλύτερο σε όλα τα άλλα ΕΚΤΟΣ του χώρου. Γιατί ασχολείστε με τα 140χλμ του SH και το πως θα δείξει στο κοντέρ 155 υπό προϋποθέσεις αφοσον τα 160+ τα βλέπεις άνετα στο kymko οπότε θέλεις και πολύ γρηγορότερα στους χρόνους. Το γράφω αυτό όχι για να επηρεασω κάποιον υποψήφιο αγοραστή αλλά γιατί το βλέπω συνεχώς και πλαγίως αυτό.

      7
  • Γιάννης Π.

    Πολύ ωραία η παρουσίαση σας, αλλά ξεχάσατε τον " βασιλέα" της κατηγορίας (μαζί φυσικά και το Xmax )..το Honda Forza 300... καλή συνέχεια!!

      6