net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Honda Forza 300

SYM GTS 300i F4 ABS

KYMCO K-XCT 300i

GT scooters 250-300 κ.εκ.

Θες οικονομικό scooter με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, σέλα βασιλικών διαστάσεων, δυνατότητες για ταξίδια και άνεση καθημερινά. Όλα τα θες, τώρα τα θες! Ε, ρίξε μια ματιά στα GT scooters που ακολουθούν.

 
Τα GT scooters αποτελούν πραγματικά τη χρυσή τομή για τους αναβάτες που έχουν ως προτεραιότητα τους χώρους και την πρακτικότητα στην καθημερινή μετακίνηση και ψάχνουν ένα δίκυκλο όλα-σε-ένα. Ειδικά τα μοντέλα που φέρουν κινητήρες 250-300 κ.εκ. δείχνουν να έχουν και τις απαιτούμενες επιδόσεις για άνετη και σβέλτη μετακίνηση στο κέντρο της πόλης αλλά και δυνατότητες να βγουν με αξιώσεις και εκτός των τειχών. Είναι με λίγα λόγια ένας ιδανικός σύντροφος για τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού λόγω μεγέθους μπορούν να φορτωθούν σχεδόν όπως και ένα μικρό αυτοκίνητο, χωρίς να κόψουν χώρους από τον αναβάτη και τον συνεπιβάτη. 
Παρακάτω θα βρείτε τις σημαντικότερες GT προτάσεις των κατασκευαστών στα 250-300 κ.εκ. Προτάσεις για κάθε γούστο και σε ένα αρκετά μεγάλο εύρος τιμών. Κάποια, ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους, άλλα για τους μεγάλους αποθηκευτικούς τους χώρους, ενώ υπάρχουν και εκείνα που φέρνουν σπορ στοιχεία στη συμπεριφορά τους, για τους πιο ανήσυχους. Όπως και να έχει η καλή κάλυψη από τον αέρα και η ευρυχωρία είναι δύο στοιχεία που υπάρχουν σε όλα και το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε εσείς εκείνο που ταιριάζει καλύτερα με τις ανάγκες σας.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ