1ος γενικής ο Παναγιώτης Κουζής

4ος γενικής ο Παναγιώτης Παπίλας

Επικράτηση Κουζή - Honda

Μετά τη νίκη του και στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, ο Παναγιώτης Κουζής με Honda CRF450R, βρίσκεται πλέον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας ΜΧ1 με 144 βαθμούς.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα ο Παναγιώτης Κουζής τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από τον Σουηδό επαγγελματία οδηγό αγώνων Eddie Hjortmarker, ο οποίος συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Στο 2ο σκέλος, ο Παναγιώτης Κουζής, πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 47 βαθμούς συνολικά στον 3ο αγώνα της χρονιάς.
 
Ο 15 φορές πρωταθλητής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, Παναγιώτης Κουζής στον τερματισμό δήλωσε: «O 3ος αγώνας του Πρωταθλήματος ήταν πολύ απαιτητικός, είχε σκληρό ανταγωνισμό. Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν πολύ τη ζωή των αναβατών κυρίως στα μεγάλα άλματα. Η παρουσία του επαγγελματία Σουηδού αναβάτη Eddie Hjortmarker μας βοήθησε όλους καθώς μπορούμε έτσι να βελτιώνουμε την τεχνική και την ταχύτητα μας. Το Honda CRF450R για άλλη μία φορά δούλεψε απροβλημάτιστα και με βοήθησε στις δύσκολες καιρικές και οδηγικές συνθήκες του αγώνα
 
Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R τερμάτισε στην 3η και 4η θέση στα δύο σκέλη του αγώνα. Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό δήλωσε: «Στον 3ο αγώνα της χρονιάς κατάφερα να βελτιώσω το αποτέλεσμα μου στον αγώνα δουλεύοντας εντατικά με τη νέα μου μοτοσυκλέτα, την οποία έχω στα χέρια μου το τελευταίο διάστημα
 
Ο 4ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 στην πίστα της Χαλκίδας.
 
Αποτελέσματα ΜΧ1
Αποτελέσματα ΜΧ2