net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Yamaha επιτέλους επιστρέφει με το νέο της όπλο R1M στο WSBK.

Ο Alex Lowes ετοιμάζεται για την πρώτη δοκιμή με το νέο R1M.

Ελπίζουμε το R1M να αποδειχθεί άμεσα ανταγωνιστικό για να απολαύσουμε ακόμη καλύτερο θέαμα το 2016.

Η R1M με τον αριθμό 50 περιμένει τον Sylvain Guintoli για να μπει στην πίστα.

Νέα ομάδα μεν, αλλά η Crescent έχει άφθονη εμπειρία από WSBK μετά από χρόνια τρέχοντας με Suzuki.

Αυτή είναι η αγωνιστική Yamaha R1M WSBK

Αρκετές ομάδες WSBK είναι αυτές τις μέρες στο Jerez της Ισπανίας εκμεταλλευόμενες ένα πρόγραμμα δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν. Φυσικά όλο το ενδιαφέρον στράφηκε στο ντεμπούτο της Yamaha.

 
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της νέας ομάδας της Yamaha κατά την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στο WSBK έγινε επιτέλους χτες στην Ισπανία. Η νέα ομάδα που βασίζεται στο δοκιμασμένο σύνολο της αγγλικής Crescent, με κεντρικό χορηγό την Pata και αναβάτες τους Sylvain Guintoli και Alex Lowes έκανε χτες το ντεμπούτο της με την ολοκαίνουργια R1M να μπαίνει για πρώτη φορά στην ίδια πίστα με κάποιους από τους ανταγωνιστές της - δηλαδή την Kawasaki, τη μόνη άλλη ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τη συγκεκριμένη δοκιμή.
Χρόνοι από τη Yamaha δεν έχουν ανακοινωθεί και, εδώ που τα λέμε, δεν έχουν και πολλή σημασία καθώς αυτή ήταν η πρώτη επαφή των δύο νέων της αναβατών με τη μοτοσυκλέτα που θα τρέξουν το 2016.

Η Yamaha επιβεβαιώνει πως αυτός ο μαύρος χρωματισμός θα χρησιμοποιηθεί σε όλη τη φάση των δοκιμών, αλλά από τη νέα σεζόν η αγωνιστική ομάδα θα τρέξει με το γνωστό μπλε θέμα Racing Blue της Yamaha.

Μετά το τέλος της διήμερης δοκιμής στο Jerez (3 και 4 Νοεμβρίου), ακολουθεί μια ακόμη στην Aragon και μια τελευταία πάλι στο Jerez, πριν εφαρμοστεί η χειμερινή απαγόρευση δοκιμών, με επιστροφή στη δράση από το 2016 πλέον.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ