net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νικητής στην κατηγορία EVO του Π.Π. Superbike ο David Salom, πρώτος από αριστερά.

Ένα σκέλος του αγώνα στο Qatar ήταν αρκετό για να αναδειχθεί νικητής στην κλάση EVO ο Ισπανός αναβάτης της Kawasaki Racing Team.

WSBK: Νικητής EVO ο David Salom

Νικητής στην κλάση EVO ανακηρύχτηκε ο τρίτος αναβάτης της Kawasaki στο Π.Π. Superbike, David Salom, ο οποίος χρειάστηκε μόλις ένα από τα δύο σκέλη στο Qatar για να εξασφαλίσει τον τίτλο του.

 
Ο Ισπανός αναβάτης της Kawasaki που έτρεχε φέτος στην κλάση EVO ήταν το φαβορί για τον τίτλο της κατηγορίας η οποία θα γίνει από την επόμενη χρονιά η βασική κατηγορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Στο πρώτο νυχτερινό σκέλος της ιστορίας για το πρωτάθλημα Superbike, ο Salom στέφθηκε και μαθηματικά νικητής στην κλάση EVO τερματίζοντας στη 13η θέση της γενικής κατάταξης και 2ος στην κατηγορία πίσω από τον Niccolo Canepa της Althea Racing και το Ducati 1199 Panigale R EVO. Στο δεύτερο σκέλος τερμάτισε στην 11η θέση και πρώτος ανάμεσα στους αναβάτες με μοτοσικλέτα EVO.

Πέρα από τη νίκη στην κλάση EVO ο Ισπανός κατέκτησε και τη 12η θέση στη βαθμολογία του Π.Π. Superbike. Με τους 103 βαθμούς που συγκέντρωσε βρέθηκε μπροστά από αναβάτες με μοτοσικλέτες προδιαγραφών Superbike, ακόμη και από εργοστασιακές ομάδες με μοτοσικλέτες ίδιας κλάσης.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ