net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο site της Vespa απευθύνεται σε όλους τους φίλους των δύο τροχών που θέλουν να γνωρίσουν ή να μάθουν περισσότερα για τα μοντέλα της διάσημης σειράς.

Piaggio: Νέο site για τις Vespa!

Τον δικό της διαδικτυακό τόπο έχει πλέον η Vespa. Με ένα απλό κλικ όλοι οι φίλοι των διάσημων scooter μπορούν να μάθουν τα πάντα για το αγαπημένα τους μοντέλα από κάθε γωνιά του κόσμου.

 
Το νέο ολοκληρωμένο Vespa.com έχει σαφείς επιρροές από την ολοκαίνουρια Vespa 946 η οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχεδίαση και την αίσθηση που αφήνει η ιστοσελίδα. Ωστόσο, σε αυτόν θα βρείτε και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της πιο γνωστής, ίσως, σειράς scooter στον κόσμο.

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό για την 946, βίντεο και λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις ειδικές διαδικασίες παραγωγής του μοντέλου, συνεντεύξεις με τους σχεδιαστές που το δημιούργησαν, αναφορές στις διαφημιστικές καμπάνιες  και αποσπάσματα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων. Είναι όλα εκεί και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!

Όπως και η 946 έτσι και η σχεδίαση του Vespa.com, παραπέμπουν σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση της πολυτέλειας. Το περιεχόμενό του πέρα από ενημερωτικό-μπορείτε να βρείτε εκεί, μεταξύ άλλων, και την ιστορία της σειράς-είναι και κοσμοπολίτικο και απευθύνεται σε διαφορετικούς πολιτισμούς και διαφορετικές τάσεις, όπως ακριβώς και το ίδιο το σκούτερ, που παράγεται στην Ιταλία, την Ινδία και το Βιετνάμ και από εκεί διατίθεται σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ως διεθνής ιστοσελίδα, το Vespa.com επιχειρεί να είναι η επιτομή του στυλ και της κομψότητας, για το παραδοσιακό κοινό της Vespa αλλά και για όλους εκείνους που θέλουν να εκφράζονται μέσα από την ελευθερία και την κομψότητα των δύο τροχών.

Για το 2013 το Vespa 946 θα παράγεται μόνο σε μαύρο και άσπρο και η συλλογή 2013 ονομάζεται «Ricordo Italiano». Η  παραγωγή της συγκεκριμένης σειράς θα τερματιστεί στο τέλος του έτους  - η Vespa 946 του 2014 είναι ήδη στο σχεδιαστήριο -  εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ότι τα Vespa 946 που θα πωληθούν κατά τη διάρκεια του 2013 είναι  πραγματικά μοναδικά  και ανεπανάληπτα κομμάτια.

Για τον λόγο αυτό και για να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να γίνουν ένας από τους πρώτους τυχερούς ιδιοκτήτες του μοναδικού αυτού σκούτερ, η Vespa, για πρώτη φορά στην ιστορία της εγκαινίασε μέσω του νέου Vespa.com τη λειτουργία ενός online booking συστήματος.

Στο Vespa.com μπορείτε επίσης να βρείτε εργαλεία, ώστε να εξατομικεύσετε τη Vespa 946, μέσα από  ένα ευρύ φάσμα επιλογών, κάνοντας αυτό το ιδιαίτερο δίτροχο ακόμη πιο μοναδικό. Επιλέξτε ανάμεσα σε δερμάτινες βαλίτσες, αλουμινένιες χειρολαβές σε διάφορα χρώματα  και άλλα πολυτελή αξεσουάρ αναβάτη και δημιουργήστε τη Vespa 946 των ονείρων σας.

Το Vespa.com παρέχει επίσης σύνδεση με το e-commerce channel για τον επισκέπτη που ενδιαφέρεται να γίνει ιδιοκτήτης μίας Vespa 946.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ