net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η προσφορά στα Liberty συνεχίζεται, με τα μοντέλα να είναι φθηνότερα έως και κατά 220 ευρώ!

Piaggio Liberty: Συνεχίζεται η έκπτωση

Η Piaggio Hellas ανακοινώνει πως οι τιμές προσφοράς της δημοφιλούς σειράς Liberty (με έκπτωση μέχρι και 220 ευρώ) συνεχίζονται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του μοντέλου.

 

Η οικογένεια των Liberty αποτελείται από τέσσερα μέλη που ξεχωρίζουν όλα για την ευκολία και την οικονομία που προσφέρουν, καθώς και για τους μεγάλους τροχούς τους, οι οποίοι προσφέρουν σταθερότητα και ασφάλεια. Επιπλέον, διαθέτουν μοντέρνα αισθητική, στην οποία δεσπόζουν ο ελαφρά τριγωνικός προβολέας στο τιμόνι και η κομψή προστατευτική ποδιά για τα πόδια που τονίζεται από στοιχεία χρωμίου. Για να ενισχύσουν τον αστικό χαρακτήρα του Liberty, οι σχεδιαστές της Piaggio έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης.

Η σέλα επιτρέπει στους οδηγούς όλων των αναστημάτων να ακουμπούν με ευκολία τα πόδια τους στο έδαφος, προσφέροντας τέλειο έλεγχο του οχήματος ενώ είναι άνετη και για το συνεπιβάτη. Επιπλέον διαθέτει πίσω σχάρα και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων εξασφαλίζεται όχι μόνο από το μεγάλο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αλλά και από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος demi-jet.

Θυμίζουμε πως οι μειωμένες τιμές της προσφοράς έχουν ως εξής:
Liberty 50 2Τ: 1.720 ευρώ από 1.780 ευρώ
Liberty 50 4Τ: 1.790 ευρώ από 1.910 ευρώ
Liberty 125: 1.890 ευρώ από 1.995 ευρώ     
Liberty 150: 1.995 ευρώ από 2.215 ευρώ

Τα Liberty μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο της Piaggio Hellas, εκεί όπου μπορείτε να ενημερωθείτε και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ