net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η οικογένεια των Liberty θα διατίθεται σε μειωμένη τιμή έως τις 31/3/2012.

Μειωμένες τιμές για τα Piaggio Liberty

Η Piaggio Hellas ξεκινά με προσφορές τη νέα χρονιά, διαθέτοντας την επιτυχημένη οικογένεια των Liberty σε νέες, μειωμένες έως και 220 ευρώ, τιμές!

 
Αναλυτικότερα, οι νέες τιμές των Liberty, οι οποίες ισχύουν μέχρι 31/03/2012, διαμορφώνονται ως εξής:

• Liberty 50 2Τ: 1.720 ευρώ από 1.780 ευρώ
• Liberty 50 4Τ: 1.790 ευρώ από 1.910 ευρώ
• Liberty 125: 1.890 ευρώ από 1.995 ευρώ
• Liberty 150: 1.995 ευρώ από 2.215 ευρώ

Το Liberty της Piaggio είναι ένα δημοφιλές μοντέλο που φροντίζει για την καθημερινή μετακίνηση του αναβάτη του. Με μοντέρνα αισθητική, στην οποία δεσπόζουν ο ελαφρά τριγωνικός προβολέας στο τιμόνι και η κομψή προστατευτική ποδιά για τα πόδια που τονίζεται από στοιχεία χρωμίου. Για να ενισχύσουν τον αστικό χαρακτήρα του Liberty, οι σχεδιαστές της Piaggio έδωσαν μεγάλη προσοχή στην ευελιξία και την ευκολία χρήσης.

Η σέλα επιτρέπει στους οδηγούς όλων των αναστημάτων να ακουμπούν με ευκολία τα πόδια τους στο έδαφος, προσφέροντας τέλειο έλεγχο του οχήματος ενώ είναι άνετη και για το συνεπιβάτη. Επιπλέον διαθέτει πίσω σχάρα και αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Η δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων εξασφαλίζεται όχι μόνο από το μεγάλο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα αλλά και από τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος demi-jet.

Μπορείτε, επίσης, να ενημερωθείτε και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ