net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha Crypton-X 135

Στο επίσημο δίκτυο της Μοτοδυναμικής, επίσημης αντιπροσώπου της Yamaha στην Ελλάδα, βρίσκεται πλέον το Crypton-X 135, το νέο παπί που στοχεύει να ανεβάσει όχι μόνο κυβισμό, αλλά και “θερμοκρασία” στην κατηγορία! Το Crypton-X είναι η νέα μετενσάρκωση του γνωστού Crypton.

 
Ωστόσο, το Crypton-X δε θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του. Ο νέος κινητήρας είναι τετραβάλβιδος, υγρόψυκτος και διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού, ενώ το πλαίσιο είναι τύπου διαμάντι και ενισχυμένο.

Επιπλέον, όσον αφορά στην εμφάνιση, αυτή είναι αρκετά σύγχρονη και επιθετική. Στενή είναι η ποδιά και η ουρά, ενώ και οι σχεδιαστικές γραμμές είναι αρκετά επιθετικές, με σκοπό να ενθουσιάσουν τις νεαρές, και όχι μόνο, ηλικίες.

Το νέο Crypton-X διατίθεται σε δύο εκδόσεις: την απλή, η οποία κοστίζει 2.370 € και αυτή που έκλεψε καρδιές στο περίπτερο της Yamaha, στην έκθεση της περασμένης άνοιξης και κοστίζει 2.370 €
Πρόκειται για το μοντέλο που διαθέτει ζάντες χρυσού χρώματος και ειδική μεταλλική βαφή, η οποία το κάνει να φαίνεται σκούρο μπλε στο φως και μαύρο στο σκοτάδι.

Πληροφορίες: Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε., τηλ: 210-6293400/1

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ