Το Honda CB500X 2022

Honda CB500X 2022 - Αυτή είναι η τιμή του

Χαμηλότερη από όσο περιμέναμε! Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Honda CB500X για το 2022 που έρχεται με μεγάλες αλλαγές. Πως θα την σχολιάζατε;

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Με επίσημη επικοινωνία της, η Honda γνωστοποίησε τον νέο της τιμοκατάλογο, ο οποίος περιλαμβάνει και την τιμή της πλέον επιτυχημένης μοτοσυκλέτας της, του CB500X. Μετά την δραστική ανανέωση του, το CB500X έχει πλέον και μια νέα τιμή, η οποία μπορεί να έρθει και ως… χαράς ευαγγέλια, σε όσους την ανέμεναν.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Πιο συγκεκριμένα, το Honda CB500X 2022 θα κοστίζει 7.670 ευρώ, με μια αύξηση μεν αλλά σε καμία περίπτωση στα 8.000 ευρώ, που ήταν ένα σχόλιο που είδαμε πολλές φορές από αναγνώστες, δείχνοντας ότι το ζήτημα απασχόλησε.
 
Το Best Seller στην κατηγορία μοτοσυκλετών επί πολλά έτη στην χώρα μας, αποκτά ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και δύο δισκόφρενα. Το πρώτο, προέρχεται από την Showa και είναι τεχνολογίας SFF-BP, ενώ οι δύο δίσκοι έχουν διάμετρο 296 χιλιοστών και συνεργάζονται με δαγκάνες 2 εμβόλων. Παράλληλα, νέος και ελαφρύτερος είναι ο εμπρός τροχός αλλά και το ψαλίδι της πίσω ανάρτησης. Οι διαστάσεις των τροχών παραμένουν στις 19 και 17 ίντσες, αντίστοιχα.
 
Ο κινητήρας, που συμμορφώνεται με προδιαγραφές ρύπων Euro5, εξοπλίζεται με νέες ρυθμίσεις ψεκασμού και ψύχεται από ένα νέο ψυγείο, ελαφρύτερο κατά 92 γραμμάρια. Φέρει συμπλέκτη ολίσθησης-υποβοήθησης, ενώ η απόδοση του παραμένει στους 47,6 ίππους και τα 4,4 kgm ροπής, διατηρώντας το μοντέλο συμβατό με διπλώματα A2 και πάνω. Παράλληλα, η Honda ανακοινώνει και νέα φωτιστικά σώματα LED εμπρός, τα οποία έχουν καλύτερη απόδοση και στις δύο δέσμες (μεσαία και μεγάλα), ενώ φέρουν και φώτα θέσεως.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »