Νέο Sym Symphony ST: Best Seller και στις αναβαθμίσεις

Με νέα τεχνολογία και πλούσιο εξοπλισμό. Αλλάζει σε πολλαπλά επίπεδα μετά από αρκετά χρόνια το SYM Symphony ST, καθώς εναρμονίζεται με τους κανονισμούς Euro 5 και φρεσκάρεται στην εμφάνιση.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το επί σειρά ετών Best Seller της SYM στα Scooters, Symphony ST, λαμβάνει μια σημαντική αναβάθμιση για το 2021. Η εταιρεία ανακοίνωσε το ανανεωμένο μοντέλο, που φέρει αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Η σχεδίαση του νέου Symphony ST είναι εκτενώς ανανεωμένη, με το νέο μούτρο να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή εμφανισιακή νότα.



Τα όργανα του μοντέλου αναβαθμίζονται σε μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται πλέον στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Χάρη στην νέα τοποθεσία του ρεζερβουάρ, ο χώρος αποθήκευσης κάτω από την σέλα είναι πλέον μεγαλύτερος φιλοξενώντας έως και 2 κράνη αν χρειαστεί. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών.
 


Μια σημαντική αλλαγή στο νέο Symphony ST θα είναι η υιοθέτηση τροχού 14 ιντσών πίσω, ο οποίος δίνει την δυνατότητα χρήσης μεγαλύτερου χώρου κάτω από την σέλα: Συγκεκριμένα, ο νέος αποθηκευτικός χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη, σύμφωνα με την SYM. Ο εμπρός τροχός παραμένει 16 ιντσών σε διάμετρο, ενώ τα ελαστικά που θα φορούν τα μοντέλα θα είναι τα ίδια για όλη την γκάμα: 110/70-16 και 120/80-14 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
 


To μοντέλο θα έρχεται με 4 επιλογές κινητήρα: 50, 125 (αερόψυκτος και υγρόψυκτος) και 200 κυβικών, που θα συμμορφώνονται πλέον με τις προδιαγραφές Euro5. Σε ισχύ, οι 4 επιλογές κινητήρων θα αποδίδουν αντίστοιχα 3.1, 11.5, 12.6 και 12.6 ίππους αντίστοιχα.
Το νέο Symphony ST200 περνά, όπως είπαμε και παραπάνω, τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, υποσχόμενο καλύτερες επιδόσεις αφού έρχεται με αύξηση ισχύος και ροπής. Η πρώτη φτάνει τους 12,6 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή ανακοινώνεται στα 1,3 kgm/6.000 σ.α.λ.. Η κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνεται στα 2,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.



To νέο Symphony ST διαθέτει την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος. Στην ανάρτηση συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι και διπλό αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση, ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 260 και 240 χιλιοστών με δικάναλο ABS.
 
Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Symphony ST 200 ABS TOP-BOX: 2.695 ευρώ (με ομοιόχρωμο TOP-BOX 33lt με κοινό κλειδί οχήματος & βαλίτσας)
Symphony ST 125 LC: 2.595 ευρώ (δεν απαιτείται δίπλωμα Α1)
Symphony ST 125 A/C: 2.445 ευρώ (δεν απαιτείται δίπλωμα Α1)
Symphony ST 50: 2.295 ευρώ (δεν απαιτείται δίπλωμα μοτοποδηλάτου)
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »