TRK 502: Οδήγησε το best seller της Benelli

Προγραμμάτισε ένα αξέχαστο test ride με το Benelli TRK 502 και απόκτησε το με 30% προκαταβολή και 24 δόσεις.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Το TRK 502 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από τα επίσημα στοιχεία των ταξινομήσεων καθώς βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες σταθερά στην πρώτη δεκάδα. Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρει πληθωρική εμφάνιση, άνεση, επιδόσεις και πλούσιο εξοπλισμό. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ιδιαίτερα προσιτή τιμή του σε σχέση με αυτά που προσφέρει και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το μοτοσυκλετιστικό κοινό που το ανέδειξε ως την καλύτερη Value for Money μοτοσυκλέτα στα πλαίσια του Best Moto 2021.

Τη φετινή χρονιά το TRK 502 ανανεώθηκε και πληροί τις Euro 5 προδιαγραφές ρύπων, με νέα εξάτμιση, χρήση δευτερεύοντος κυκλώματος αέρα και νέα ρύθμιση στην ECU. Η ισχύς και η ροπή παραμένουν απαράλλαχτες, στους 47,6 ίππους και τα 4,7 kgm αντίστοιχα. Παράλληλα, η 1η σχέση του κιβωτίου θα είναι κοντύτερη. Το μοντέλο απέκτησε τους όμορφους διακόπτες που εξόπλιζαν και την έκδοση X, που φωτίζονται για ευκολότερο χειρισμό τις βραδινές ώρες. Αλλάζουν επίσης οι καθρέφτες, οι χούφτες και το τιμόνι, με το τελευταίο να είναι και ρυθμιζόμενο. Νέα είναι και η σχάρα αποσκευών, αλλά και η σέλα.

Kοινοποίησε το »


Στον τομέα των αναρτήσεων, έχουμε ένα εντυπωσιακό ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός με διάμετρο 50 χιλιοστά που δίνει διαδρομή 145 χιλιοστά και ένα πίσω αμορτισέρ που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και την απόσβεση επαναφοράς, επίσης με διαδρομή 145 χιλιοστά. Για την επιβράδυνση του TRK έχουν επιστρατευτεί δύο δίσκοι εμπρός 320 χιλιοστών με 4πίστονη δαγκάνα και ένας 260 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα πίσω, ενώ το ABS ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό.

Αν θέλεις κι εσύ να δεις από πρώτο χέρι τι κάνει τόσο ξεχωριστό το Benelli TRK 502 δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Gianneas Moto και να κλείσεις ένα αξέχαστο test ride. Φυσικά, μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα με με 30% προκαταβολή και 24 δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας, και θα έχεις 1 χρόνο δωρεάν οδική βοήθεια και 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Στη Gianneas Moto θα βρεις ετοιμοπαράδοτα όλα τα μοντέλα της Benelli, ενώ μπορείς να εμπιστευτείς το έμπειρο προσωπικό και για το service της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου, καθώς από το 1979 παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης. Στον άρτια εξοπλισμένο χώρο της εταιρείας στο Περιστέρι υπάρχουν ανταλλακτικά και αναλώσιμα για να είναι το δίκυκλό σου πάντα «σε φόρμα», καθώς και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση και τις επιδόσεις.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντινουπόλεως 138, Περιστέρι

Τηλ.: 210 9901808

Facebook Page
 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 - 19:30

Kοινοποίησε το »