Ο νικητής κ. Παπγής Ιωάννης σε πρώτο πλάνο, κατά την στιγμή της παραλαβής του Super Cub από το κατάστημα Promoto Ginossatis.

Best Moto 2021: Η παράδοση του Super Cub στον νικητή

Ένα δίκυκλο-μπιμπελό στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη του! Ένας από τους 3 μεγάλους νικητές του Best Moto 2021 κυκλοφορεί πλέον με ένα ολοκαίνουργιο Super Cub! Ευχηθείτε του στα σχόλια!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Ο θεσμός του Best Moto χαρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά χαμόγελα, στην αγορά μοτοσυκλέτας και στους Έλληνες αναβάτες, που αναδεικνύουν με την ψήφο τους, τα καλύτερα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooters, ενώ φέτος για πρώτη φορά ψήφισαν και για τα ηλεκτρικά δίκυκλα. 3 καινούργιες μοτοσυκλέτες που κληρώσαμε έχουν πλέον τους νέους ιδιοκτήτες τους και, πριν λίγες ώρες, μία εξ αυτών έφτασε στα χέρια του υπερτυχερού που θα την απολαύσει για πάντα.
 
Ο κ. Ιωάννης Παπγής, ο ένας από τους 3 μεγάλους νικητές μας, παρέλαβε το Honda Super Cub C125 του, από το κατάστημα Promoto Ginossatis Αγ. Δημητρίου. Όπως είναι φυσικό, ο κ. Παπγής δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, καθώς έχει πλέον δικό του ένα μοτοσυκλετιστικό έμβλημα, την τελευταία ενσάρκωση του απόλυτου θρύλου Super Cub. Το μοντέλο παρουσιάστηκε για την χώρα μας το 2019 και ακολουθεί πιστά το στυλ του αυθεντικού «παπιού», επωφελούμενο από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας  σε κάθε του σημείο.

Μάθετε περισσότερα για το Honda Super Cub C125 εδώ.
 
Ο κ. Παπγής μας είχε δηλώσει για την νίκη του στο Best Moto 2021: «Με πιάσατε εξαπίνης. Στην αρχή δίσταξα να το πιστέψω, όμως ήταν αλήθεια. Είμαι κατενθουσιασμένος. Το Moto Τρίτη είναι ένα περιοδικό που αγοράζω χρόνια, είναι σαν να παίρνω μια ηθική ανταμοιβή. Πάνω που έψαχνα να αγοράσω, το δώρο σας μου ήρθε ουρανοκατέβατο! Σας ευχαριστώ πολύ».
 
Ευχόμαστε στον Ιωάννη, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!

Διαβάστε την δοκιμή του Honda Super Cub C125 εδώ.