SYM Symphony ST200 Top Box: Το Best Seller έγινε καλύτερο

To best seller scooter της στην ελληνική αγορά ανανεώθηκε, με εκτεταμένες σχεδιαστικές αλλαγές, αυξημένη πρακτικότητα και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro 5.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η σχεδίαση του νέου Symphony ST200 είναι εκτενώς ανανεωμένη, τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στην ουρά. Ο διπλός LED προβολέας και τα φώτα ημέρας με διακριτική σχεδίαση, συνδυάζονται αρμονικά στο κλασικό design του Symphony ST. Το πίσω φωτιστικό σώμα LED σχήματος βέλους, προσθέτει στη χαρακτηριστική εμφάνιση του Symphony ST. Το νέο Symphony δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη προσφέρουν ευρεία βάση στήριξης, ενώ κλειστά ενσωματώνονται τέλεια στις σχεδιαστικές γραμμές του μοντέλου. Παράλληλα το Symphony ST φέρει κομψά χρωμιωμένα διακοσμητικά στοιχεία.



Η νέα ευρύχωρη σέλα, διαχωρισμένη σε δύο επίπεδα, μεγάλωσε και σε μήκος και σε συνολικό πλάτος προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση σε αναβάτη και συνεπιβάτη, ενώ το μειωμένο ύψος στα 790mm, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο έδαφος. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα έχει αναβαθμιστεί και μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη και μικροαντικείμενα, ενώ υπάρχει διαθέσιμο και αναδιπλούμενος γάντζος χειραποσκευών στο εσωτερικό της ποδιάς. Αναβαθμισμένος είναι και ο πίνακας οργάνων. Μια νέα, όμορφη και ευανάγνωστη ψηφιακή LCD οθόνη,  συνδυάζει την πρακτικότητα με το design και μεταφέρει στον αναβάτη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Επίσης, στο τιμόνι υπάρχει θύρα ταχυφόρτισης USB Quick Charge 3.0 για εύκολη πρόσβαση.



Το νέο Symphony ST200 περνά, όπως είπαμε και παραπάνω, τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, υποσχόμενος καλύτερες επιδόσεις αφού έρχεται με αύξηση ισχύος και ροπής. Η πρώτη φτάνει τους 12,5 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή ανακοινώνεται στα 1,3 kg-m/6.000 σ.α.λ.. Η κατανάλωση καυσίμου ανακοινώνεται στα 2,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Ο ανεφοδιασμός καυσίμου γίνεται πλέον ευκολότερος, καθώς η τάπα του ρεζερβουάρ μεταφέρθηκε στο εσωτερικό της ποδιάς χωρίς να απαιτείται μετακίνηση των αναβατών για τον ανεφοδιασμό καυσίμου. Το δοχείο καυσίμου μεταφέρθηκε χαμηλά κάτω από τα πόδια του αναβάτη, μετακινώντας το κέντρο βάρους χαμηλότερα, ενώ αυτή η διάταξη παραχωρεί επιπλέον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα.



Η πίσω ανάρτηση χρησιμοποιεί τεχνολογία A.L.E.H. Πρόκειται για ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης του κινητήρα που αποσβένει το φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα των scooter στις άμεσες επιταχύνσεις. Προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις κατά την εκκίνηση και αυξάνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια του αναβάτη σε υψηλές ταχύτητες και ελιγμούς.
 


Τα φρένα αποτελούνται από δύο δισκόφρενα, 260mm και 220mm εμπρός και πίσω αντίστοιχα και δικάναλο σύστημα πέδησης ABS της CONTINENTAL. Το Symphony ST εξασφαλίζει μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσω σε συνδυασμό με το τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 100mm και τα διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ διαδρομής 78mm πίσω, απορροφούν αποτελεσματικά τις ατέλειες του οδοστρώματος.
 
τιμή του μοντέλου έχει ανακοινωθεί στα 2.695 ευρώ και συμπεριλαμβάνει ομοιόχρωμο TOP-BOX 33lt με κοινό κλειδί οχήματος και βαλίτσας.