Στη Moto Ξουχέλλης οι προσφορές δεν σταματούν ποτέ

Η Moto Ξουχέλλης κάνει την απόκτηση του αγαπημένου σου Kymco πιο εύκολη από ποτέ, με μείωση τιμών στα πιο δημοφιλή μοντέλα. Δες εδώ όλες τις προσφορές.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Η Kymco φροντίζει να διαθέτει πάντα scooter που προσφέρουν στο σύγχρονο αναβάτη ευελιξία, οικονομία, πρακτικότητα και όλα αυτά που χρειάζεται για τη μετακίνησή του στην πόλη ή και ακόμα έξω από αυτή. Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις ένα από τα μοντέλα της Kymco δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τη Moto Ξουχέλλης και να κάνεις δικό σου το αγαπημένο σου scooter. Πιο συγκεκριμένα, τα τρία μοντέλα της προσφοράς είναι τα Xciting-S 400i ΑΒS Noodoe, DownTown 350i ABS/TCS και X-Town 300i ABS, τα οποία μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει με όφελος έως και 700 ευρώ!
 
X-Town 300i
Τιμή προσφοράς: 3.895 ευρώ


Το X-Town 300i είναι ένα maxi scooter που συνδυάζει προσωπικότητα, ποιότητα κατασκευής, χώρους, εξοπλισμό και compact διαστάσεις, ενώ παράλληλα είναι και ιδιαίτερα εύκολο σε χρήση και οδήγηση, μέσα ή/και έξω από την πόλη. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο κράνη full face. Το πλαίσιο είναι τελείως νέο, η ανάρτηση προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας έχει δεχθεί μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων. Έχει αποκτήσει νέο κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι, βαλβίδες και εκκεντροφόρο και αποδίδει 24,5 ίππους στις 7.250σαλ. και 2,5 kg-m ροπής στις 6.250σαλ. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού και έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο που να βγάζει τη δύναμή του χωρίς σκαλοπάτια ισχύος, προσφέροντας μια μεστή απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού. 
 

Downtown 350i TCS
Τιμή προσφοράς: 4.795 ευρώ


Με το μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η Kymco παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown στοχεύοντας να συνδυάσει την άνεση που προσφέρει ένα Touring Scooter με την εμφάνιση και τη δύναμη ενός Sport. Ένα σκούτερ δύο-σε-ένα. Το νέο άκαμπτο πλαίσιο, τα συστήματα ABS και TCS (σύστημα ελέγχου πρόσφυσης) οι άνετοι χώροι με δυνατότητα αποθήκευσης για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα, ο προαιρετικός εξοπλισμός με σύστημα διασύνδεσης Kymco Noodoe με GPS Navi και ο νέος G5-SC κινητήρας με αυξημένη απόδοση, υπόσχονται ασφάλεια, απόλυτη ευελιξία, άνεση και oικονομία, εντός και εκτός πόλης. Οδήγησε το σήμερα και νιώσε από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της «Απόλυτης εμπειρίας οδήγησης»!
 

Xciting-S 400i
Τιμή προσφοράς: 5.995 ευρώ


 
Το νέο Xciting-S 400i με το σύγχρονο δυναμικό σχεδιασμό του αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό σπορ, στυλ , άνεσης και υψηλής απόδοσης. Βελτιωμένο παντού με νέο πλαίσιο και βάσεις κινητήρα, βελτιωμένο G5-SC κινητήρα με απόδοση 36,04 ίππων την υψηλότερη ισχύ στην κατηγορία, προοδευτική μετάδοση και πλήρη εξοπλισμό. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα  σε 5 θέσεις, εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του κάθε αναβάτη και να προσφέρει τη μέγιστη προστασία σε κάθε συνθήκη. Νέο τιμόνι σχήματος “V” που βελτιώνει την ακρίβεια οδήγησης και βελτιστοποιεί την ορατότητα του ταμπλό. Προβολείς LED με φώτα ημέρας που αποτελούν  την αισθητική υπογραφή του νέου XCITING-S αυξάνοντας την επιθετικότητα και το τονίζοντας το δυναμικό του σχεδιασμό. Τεχνολογικά προηγμένο με την πλατφόρμα διασύνδεσης με έξυπνα κινητά Noodoe, που εκτός των άλλων διαθέτει πλέον και πλοηγό GPS ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε δίκυκλα και αναβαθμίζει την κάθε διαδρομή.
 
Επισκέψου σήμερα τη moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ για να δείς όλα τα μοντέλα που βρίσκονται σε προσφορά καθώς και όλη τη γκάμα των εταιρειών Kymco, Kawasaki και Peugeot μαζί με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, είδη ένδυσης αναβάτη και ανταλλακτικά. Και μην ξεχνάς ότι με κάθε αγορά scooter ή μοτοσυκλέτας παίρνεις ποιοτικά και επώνυμα δώρα που θα κάνουν τη μοτοσυκλετιστική σου ζωή πιο εύκολη, ενώ θα έχεις ολοκληρωμένες after sales υπηρεσίες και την τεχνική κάλυψη που μόνο η moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ μπορεί να εγγυηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες:

moto ΞΟΥΧΕΛΛΗΣ
Θηβών 250, Περιστέρι, ΤΚ 12133
Τηλ.: 210 5739298
ΦΑΞ: 2105770020
email: xouhellis@hotmail.com
www.motoxouhellis.gr
Facebook Page
 

Διαβάστε ακόμα: