Κλείσε Test Ride για τα BMW C 400 X & GT και οδήγησε τα

Αν είσαι φαν της πολυχρηστικότητας και αναζητάς ένα scooter για γρήγορες, άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο, η BMW σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις από κοντά και να οδηγήσεις τα μεσαία της scooter C 400 X & GT.

Συμπλήρωσε την ειδική φόρμα και κλείσε το δικό σου Test Ride τώρα πατώντας εδώ


To νέο C 400 X είναι κατασκευασμένο για την πόλη, όπως υποδηλώνει άλλωστε και η σχεδίαση του. Η δυναμική εμφάνιση συγκεντρώνει μέρος των στοιχείων της δημοφιλούς σειράς GS και παράλληλα υπογραμμίζει την ποιοτική εικόνα και την premium αισθητική του μεσαίου scooter της BMW. Ο αναβάτης θα μεταφέρει με ευκολία κράνη, τσάντες και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο, στον ειδικό χώρο κάτω από τη σέλα , ενώ η ενσωματωμένη πρίζα στο ντουλαπάκια της ποδιάς αυξάνει την ευχαρίστηση στο μέγιστο. Θερμαινόμενη σέλα και  grips τονίζουν την  παντός καιρού καθημερινή φύση του, ενώ με το BMW Motorrad Connectivity παραμένεις συντονισμένος σε ολόκληρη την πόλη. Η έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών διευκολύνει τη χρήση εφαρμογών του smartphone όπως κλήσεις, μουσική και πλοήγηση κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Με χωρητικότητα 350 κυβικών και απόδοση 34 ίππων, διαθέτει εκτός από εξαιρετική απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και απεριόριστη διασκέδαση. Το ABS και ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας (ASC), μέσω του οποίου η δύναμη μεταδίδεται αποτελεσματικότερα, προσφέρονται επίσης στο βασικό εξοπλισμό για μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες οδοστρώματος.


Το BMW C 400 GT είναι η τουριστική έκδοση του C 400 X με το οποίο η Βαυαρική εταιρεία έκανε την είσοδό της στην κατηγορία των scooter μεσαίου κυβισμού. Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο δίτροχο που όχι μόνο θα σε μεταφέρει σβέλτα από και προς τη δουλειά καθημερινά, αλλά θα σε ταξιδέψει τα Σαββατοκύριακα με άνεση ακόμα και δικάβαλο. Χάρη στα ντουλαπάκια της ποδιάς και τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα προσφέρει υψηλά επίπεδα πρακτικότητας για να ικανοποιήσει τις καθημερινές, αλλά και τις τουριστικές ανάγκες του αναβάτη. Ο εξοπλισμός του BMW C 400 GT περιλαμβάνει ακόμα το σύστημα Keyless Ride που κάνει εξαιρετικά εύκολη τη λειτουργία της ανάφλεξης, το κλείδωμα του τιμονιού, του καθίσματος, της τάπας ρεζερβουάρ και των χώρων αποθήκευσης. Το C 400 GT είναι εφοδιασμένο με έναν υπερσύγχρονο, μονοκύλινδρο, υδρόψυκτο κινητήρα που αποδίδει 34 ίππους και συνεργάζεται με CVT κιβώτιο, ενώ διαθέτει και traction control. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και μια έγχρωμη TFT οθόνη 6,5 ιντσών, η οποία σε συνδυασμό με το περιστροφικό χειριστήριο στο τιμόνι, επιτρέπει στον αναβάτη να έχει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του scooter, αλλά και να συνδέσει το κινητό του. 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ