Νέο YAMAHA XMAX από 6.290 ευρώ

Με βελτιωμένη οικονομία καυσίμου κατά 6% και εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές Euro 5, το sport scooter της Yamaha καταφέρνει να συνδυάσει επιδόσεις και άνεση μεγαλύτερων scooter με την ευελιξία και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν την κατηγορία των 300 κυβικών.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Δυναμικός σχεδιασμός, άνεση, χώροι, ηλεκτρονικά βοηθήματα και σπορ συμπεριφορά, καλύπτονται από ένα πέπλο ποιότητας που δεν συναντάς συχνά. Η αιχμηρή σχεδίαση χαρακτηρίζεται από την επιθετική όψη τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μέρους, με τις έντονες  γωνίες να πρωταγωνιστούν. Η συναρμογή των πλαστικών είναι κορυφαία και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο  για επικρίσεις. Η μεγαλοπρεπής σέλα παρέχει άπλετο χώρο τόσο στον αναβάτη όσο και στον συνεπιβάτη. Από κάτω της βρίσκεται χώρος, που είναι ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη.

Δείτε το νέο ΧΜΑΧ εδώ



Το XMAX 300 λαμβάνει μια σημαντική αλλαγή με νέο κινητήρα Blue Core στα 292 κυβικά, ο οποίος εναρμονίζεται με τις προδιαγραφές Euro 5. Η Yamaha δηλώνει ότι το XMAX 300 έχει οικονομία καυσίμου βελτιωμένη κατά 6% σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Ο υγρόψυκτος κινητήρας, χάρη στις βαλβίδες νέου σχεδιασμού, το νέο θάλαμο καύσης και τον βελτιστοποιημένο χρονισμό, αποδίδει 27,6 ίππους στις 7.250σαλ. και 2.95 κιλά ροπής στις 5.750σαλ. Το μοντέλο εφοδιάζεται με σύστημα traction control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί και συμβάλλει στην πρόσφυση του πίσω τροχού, όταν οι συνθήκες στο δρόμο είναι ολισθηρές.

Ο κινητήρας είναι θετικός από τις χαμηλές στροφές και το XMAX επιταχύνει γραμμικά. Το δυνατό του σημείο είναι να κρατά με άνεση ταχύτητες 100- 120χλμ/ώρα, αφού συνεχίζει να δίνει το αίσθημα της επιτάχυνσης ακόμα και κοντά στα 150χλμ/ώρα που δείχνει το κοντέρ όταν το πιέσεις. Στην κίνηση της πόλης, οι διαστάσεις του δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόβλημα και χάρη στο σωστό ζύγισμα και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού , το XMAX αποδεικνύεται ιδανικός σύντροφος στην καθημερινή μετακίνηση. Όταν βρεθείς σε δρόμο με στροφές, χάρη στο στιβαρό πλαίσιο το XMAX είναι απόλυτα σταθερό, ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες, θυμίζοντας συμπεριφορά μοτοσυκλέτας. 

Το XMAX 300 2021 προσφέρεται στο νέο χρώμα Icon Gray και στο Sonic Grey, ενώ η έκδοση XMAX Tech MAX προσφέρεται στις αποχρώσεις Power Grey και Tech Kamo.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ