BMW C400 X με μόλις 133 ευρώ το μήνα

Απόκτησε το πολυτελές mid – size scooter της BMW πιο εύκολα από ποτέ με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN RIDE και πρόσθεσε χρώμα στην ζωή σου και απόλαυση στις μετακινήσεις σου.

Με το C 400 X η Βαυαρική εταιρεία έκανε την είσοδό της στην κατηγορία των scooter μεσαίου κυβισμού, αφουγκραζόμενη την επιθυμία των αναβατών για ποιοτικά, δυνατά, άνετα και πολυτελή scooter. Επειδή στις μέρες μας η κίνηση στην πόλη είναι κάτι παραπάνω από μια απλή διαδικασία μεταφοράς, με το C 400 X μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή πάνω στη σέλα του. Ένα σκούτερ μεσαίου μεγέθους που ξεπερνά εύκολα τις προκλήσεις της καθημερινότητας στην πόλη.

Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις πιο εύκολα από ποτέ χάρη στο ευνοϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL IN RIDE με 133 ευρώ το μήνα

To νέο C 400 X είναι κατασκευασμένο για την πόλη, όπως υποδηλώνει άλλωστε και η σχεδίαση του. Η δυναμική εμφάνιση συγκεντρώνει μέρος των στοιχείων της δημοφιλούς σειράς GS. Οι όρθιες διαστάσεις, η επέκταση του εμπρόσθιου φτερού, ο γραφικός διαχωρισμός των βαμμένων εξαρτημάτων, ο μεγάλος ασύμμετρος προβολέας LED και το οριζόντιο φως ημέρας σχήματος Y, είναι τα χαρακτηριστικά σημεία του. Παράλληλα υπογραμμίζουν την ποιοτική εικόνα και την premium αισθητική του μεσαίου scooter της BMW. Το C 400 X  αποπνέει μια ποιοτική στιβαρή εικόνα εφάμιλλή της Βαυαρικής εταιρίας.



Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται άψογα με αναρτήσεις και φρένα, ώστε να προσφέρει σπορ και ασφαλή συμπεριφορά, καθώς και απόλυτη σταθερότητα σε ευθείες και στροφές. Το ABS και ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας (ASC), μέσω του οποίου η δύναμη μεταδίδεται αποτελεσματικότερα, προσφέρονται επίσης στο βασικό εξοπλισμό για μεγαλύτερη ασφάλεια, ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες οδοστρώματος.



Ο κινητήρας του C 400 X σχεδιάστηκε ειδικά για αυτό το σκούτερ μεσαίου μεγέθους και προσαρμόζεται  τέλεια στις ανάγκες μιας μεγάλης πόλης. Με χωρητικότητα 350 κυβικών και απόδοση 34 ίππων, διαθέτει εκτός από εξαιρετική απόδοση, χαμηλή κατανάλωση και απεριόριστη διασκέδαση. Το C 400 X δίνει μια εντελώς νέα προοπτική στις μετακινήσεις σου, γλιστρώντας με άνεση και ευελιξία σε κάθε αστικό μονοπάτι. Ο αναβάτης θα μεταφέρει με ευκολία κράνη, τσάντες και οτιδήποτε άλλο είναι απαραίτητο, στον ειδικό χώρο κάτω από τη σέλα , ενώ η ενσωματωμένη πρίζα στο ντουλαπάκια της ποδιάς αυξάνει την ευχαρίστηση στο μέγιστο.  



Με το C 400 X δεν υπάρχουν όρια στην μετακίνηση. Θερμαινόμενη σέλα και  grips τονίζουν την  παντός καιρού καθημερινή φύση του, ενώ με το BMW Motorrad Connectivity παραμένεις συντονισμένος σε ολόκληρη την πόλη. Η έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών διευκολύνει τη χρήση εφαρμογών του smartphone όπως κλήσεις, μουσική και πλοήγηση κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Επικεντρώσου στην εξερεύνηση της πόλης χωρίς άγχος!

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ