Vespa GTS 300 HPE: Σύγχρονη κομψότητα και επιδόσεις

Η GTS 300 HPE συνδυάζει τη διαχρονική εμφάνιση μιας γνήσιας Vespa με την σύγχρονη τεχνολογία, τον πλούσιο εξοπλισμό και τις επιδόσεις. Γνώρισέ τη και δες πώς θα την αποκτήσεις.

H Vespa GTS αποτελούσε πάντα το κορυφαίο μοντέλο της θρυλικής «σφήκας» από την Ιταλία, με τους ισχυρότερους κινητήρες της γκάμας και έναν έκδηλο σπορ χαρακτήρα. Στην τελευταία της έκδοση, η Piaggio προίκισε το μοντέλο με νέο κινητήρα και νέα ηλεκτρονικά με «έξυπνες» δυνατότητες, ενώ η εμφανισιακή ανανέωση την κάνει ακόμα πιο ποθητή.

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω είναι LED, ενώ στο εμπρός μέρος η «γραβάτα» της ποδιάς άλλαξε εντελώς εμφάνιση. Είναι μακρύτερη, με νέα ανοίγματα για την κόρνα στο κάτω της μέρος. Νέο είναι επίσης το επιχρωμιωμένο διακοσμητικό στο εμπρός φτερό, οι καθρέφτες, οι πλαϊνές γρίλιες στην ποδιά αλλά και το σχέδιο των γκριπ. Στο πίσω μέρος, νέο είναι το κάλυμμα του κινητήρα και του σιγαστήρα, ενώ ανασχεδιασμένα είναι τα πλαϊνά και κάτω καλύμματα του scooter.

Κάτω από την σέλα βρίσκεται ο βασικός χώρος αποθήκευσης της Vespa που χωρά δύο jet κράνη (τύπου Vespa Visor 3.0), ενώ το εμπρός ντουλαπάκι έξτρα χώρο για μικροαντικείμενα και έχει παροχή ρεύματος USB. Μάλιστα, κλειδώνει μαζί με το scooter και ανοίγει με το πάτημα του κεντρικού διακόπτη.

Η έκδοση Supertech διαθέτει οθόνη 4,3 ιντσών TFT, η οποία απεικονίζει το ταχύμετρο (κεντρικά) και διάφορες ενδείξεις όπως τάση μπαταρίας, θερμοκρασία περιβάλλοντος, ρολόι, ένδειξη κατανάλωσης και άλλες. Η Supertech φέρει όμως και σύστημα διασύνδεσης με Smartphone με την πλατφόρμα Vespa MIA και τότε, η οθόνη απεικονίζει ζωντανά ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα, μουσική αλλά και πλοήγηση!

Αν θέλεις να αποκτήσεις μια ναυαρχίδα της Vespa δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την PIAGGIO PAPALEXANDRAKIS που πλέον μετρά 55 χρόνια παρουσίας στο χώρο και μέσα από τις δυο κάθετες μονάδες Piaggio προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους μοτοσυκλετιστές. Εκεί θα βρεις την GTS 300 HPE σε πορτοκαλί και γκρί, αλλά και την προηγμένη τεχνολογικά GTS 300 HPE Supertech σε γκρί και μαύρο ματ. Και μαζί τους βέβαια είναι όλα τα best seller και τα τελευταία μοντέλα του Piaggio Group.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παναγή Τσαλδάρη 82 – ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο:210 5231741
FAX:210 5231738

Θηβών 88 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 121 31
Τηλέφωνο:210 5713200
FAX:210 5713719

papalexandrakis.com
Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: