Black Friday κι έφυγες με καινούργια μοτοσυκλέτα

Η Black Friday ξεκίνησε στην Haritos Moto και μπορείς να αποκτήσεις επιλεγμένα μοντέλα έως 345 ευρώ φθηνότερα.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Η Haritos Moto ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, Daytona, Quadro και Evo Moto, ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε στα δυο εξουσιοδοτημένα συνεργεία της για την επισκευή ή τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας ή του scooter σας με πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο κατανοεί πλήρως τις ανάγκες των αναβατών αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Για τον λόγο αυτό προσφέρει έκπτωση σε δυο μοντέλα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα αποκτήσετε πιο εύκολα από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να αποκτήσετε το best seller της Daytona, το T310 T1 ABS με μόλις 4.250 ευρώ, αντί της αρχικής τιμής των 4.495 ευρώ, ενώ μαζί παίρνετε και πολλά δώρα. Επίσης σε προσφορά είναι και το ρετρό σχεδίασης scooter Bellina 125i της Evo Moto το οποίο μπορεί να γίνει δικό σας με 1.300 ευρώ, αντί της αρχικής των 1.645. Μη χάνετε χρόνο γιατί οι προσφορές ισχύουν μέχρι 28 Νοεμβρίου 2020. Προλάβετε και δώστε νέο άρωμα στις μετακινήσεις σας.

Και μην ξεχνάτε οτι η Haritos Moto διαθέτει ακόμα μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το να βρεις αυτό που ψάχνεις είναι εύκολη υπόθεση χάρη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αφού με ένα κλικ στο μπορείς να κάνεις τις αγορές σου γρήγορα και με ασφάλεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Βουλιαγμένης 271, Αγ. Δημήτριος

Τηλ.: 210 9704045
 

Λιοσίων 201, Αθήνα

Τηλ.: 21 8320976

haritosmoto.gr

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα με Παρασκευή: 09:00 – 20:00


Διαβάστε ακόμα: