Απόκτησε το νέο BMW F 900 XR από 8 ευρώ τη μέρα

Επωφελήσου τώρα από την δωρεάν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Zero2Ride της BMW Financial Services και κάνε δικό σου το σπορ μεσαίο adventure μοντέλο της BMW. Δες περισσότερα..

Τώρα η BMW σου δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα νέα μοντέλα F 900 R & F 900 XR πιο εύκολα από ποτέ! Επωφελήσου τώρα από την δωρεάν 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και από το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Zero2Ride της BMW Financial Services  με δυνατότητα εξόφλησης σε 24 άτοκες δόσεις και προκαταβολή 50%.

Η αρχική τιμή για το F 900 XR είναι στα 11.950 ευρώ. Με προκαταβολή 5.975 ευρώ η τιμή διαμορφώνεται στα 249 ευρώ το μήνα για 24 μήνες άτοκα, δηλαδή μόλις 8 ευρώ τη μέρα!
 
Στη μεσαία κατηγορία μετράει περισσότερο η πολυχρηστικότητα να συνδυάζεται με πιο γήινες επιδόσεις και περισσότερη ευκολία. Το F 900 XR καλύπτει το κενό για όσους ψάχνουν μια μοτοσικλέτας περιπέτειας με περισσότερο ασφάλτινο χαρακτήρα που μέχρι πρότινος απουσίαζε από την γκάμα της BMW. 


 
Ένας γνήσιος γόνος της οικογένειας XR δεν θα μπορούσε παρά να έχει δυναμική προσέγγιση στο θέμα σχεδιασμού. Ο διπλός εμπρός προβολέας LED είναι άμεσα αναγνωρίσιμος, αφού ακολουθεί το ίδιο αισθητικό μονοπάτι με αυτό του μεγαλυτέρου XR, όπως και η πλαστική προέκταση στην περιοχή της μάσκας. 
 
Ο γνωστός μας κινητήρας από το F 850 GS βελτιώθηκε και είναι τώρα πιο δυνατός και καθαρότερος (Euro 5 ready) σε καυσαέρια. Πλέον έχει μεγαλώσει σε χωρητικότητα χάρη στη μεγαλύτερη διάμετρο των εμβόλων φτάνοντας από τα 853 στα 895 κυβικά εκατοστά. Έτσι η μέγιστη ισχύ φτάνει πλέον τους 105 ίππους στις 8.750 σ.α.λ. με 8,4 kg-m να είναι διαθέσιμα από τις 4.500 έως τις 8.500 σ.α.λ., ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 9,4 kg-m στις 6.500 σ.α.λ.


 
Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει όλα όσα μπορείς να βρεις και στα μεγαλύτερα μοντέλα της εταιρίας, όπως  ABS, Traction, riding modes, προβολέα και προειδοποιητικά φλας LED, Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου και συμπλέκτη, πρίζα 12V, ημι-ενεργητική πίσω ανάρτηση Dynamic ESA, cornering ABS, quickshifter για ανεβάσματα και κατεβάσματα, Dynamic Brake Control, Keyless Ride εκκίνηση, Headlight Pro με Προσαρμοζόμενο Προβολέα και την γνωστή μας και από τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας TFT έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών με δυνατότητα διασύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

  • Nikolas

    Προσωπικά την φίρμα BMW, την θεωρώ υπέρ τιμημένη. Όσο για ποιότητα , υπάρχουν αρκετές εταιρίες που είναι το ίδιο καλές και φτηνότερες. Τώρα αν πιστευτέ ότι μπορεί ο κάθε ένας να δώσει 5000 και βάλε προκαταβολή και 250 ευρώ τον μήνα, όταν η πλειονότητα των νέων στην Ελλάδα παίρνουν περί τα 800 ευρώ, ...........πάω πάσο. Μόλις πάθει κάποια ζημιά ή πάει για σέρβις, τα λέμε!!! Όσο για την μεταπολιτική αξία της συγκεκριμένης εταιρίας , έχω ίδια άποψη και δεν είναι καθόλου ,μα καθόλου καλή!! Δεν πρόκειται να ξανά αγοράσω BMW, αλλά ένα αντίστοιχο καλό Ιαπωνικό!

      8
  • Βασίλης

    Παιδιά μην τσιμπάτε εγώ έχω πρόβλημα με φρένα στο 1200 gs του 2017 και δεν κάνουνε τίποτα η Germany

      2