Benelli TRK 502: Ο απόλυτος κυρίαρχος των πωλήσεων

Το TRK 502 είναι πλέον η πιο καλοπουλημένη μοτοσυκλέτα της Ιταλίας, ανεβάζοντας την Benelli στην πρώτη θέση του βάθρου ταξινομήσεων για το 2020.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Με αιχμή του δόρατος τα δημοφιλή TRK 502 και 502X, στην εποχή της κυριαρχίας των Adventure μοτοσυκλετών, η δυναμική της Benelli στην Ιταλική αγορά δεν κρύβεται.

Η Benelli έχει κατασκευάσει μια μοτοσυκλέτα που οδηγείται με δίπλωμα Α2 σε τόσο ανταγωνιστική τιμή. Το «value for money» ταιριάζει γάντι στο TRK, καθώς προσφέρει πολλά τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και οδικής απόλαυσης σε προσιτή τιμή. Είναι η κατάλληλη μοτοσυκλέτα, που θα εισάγει τον νέο αναβάτη στον κόσμο των δυο τροχών.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν κατάφερε να καταγράψει αύξηση έως και 50% σε σχέση με το 2019, το TRK 502 συνέχισε στους ίδιους φρενήρεις ρυθμούς, ανεβαίνοντας πλέον στην κορυφή των ταξινομήσεων.

Ενα μοναδικό ρεκόρ για τη Benelli, αφού μετά από πολλά χρόνια μια Ιταλική εταιρία βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων στη γειτονική χώρα! 

Πιο αναλυτικά, το TRK 502/Χ έχει καταγράψει 3004 πωλήσεις στο διάστημα Ιανουάριος-Σεπτέμβριος 2020, με το BMW 1250 GS να έρχεται δεύτερο με 2763 ταξινομήσεις και το Honda Africa Twin τρίτο με 2538. 

Ένα ιστορικό γεγονός, όχι μόνο για τη Benelli αλλά και για όλη την βιομηχανία μοτοσυκλετών της Ιταλίας.