Ετοιμοπαράδοτο το Tuono V4 1100 2020

Η πιο πλούσια εξοπλισμένη έκδοση της Tuono V4 1100 για το 2020, η Factory Atomico Racer είναι άμεσα διαθέσιμη δες πως θα την αποκτήσεις.

Το Tuono V4 1100 δεν είναι απλώς μια γυμνή μοτοσυκλέτα, αλλά ένα κορυφαίο superbike μεταμφιεσμένο περίτεχνα με σκοπό να μπορείς να κυκλοφορείς και να “οπλοφορείς” ανενόχλητος στους δημόσιους δρόμους. Ο V4 κινητήρας των 1077 κυβικών ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτήρα του μοντέλου και είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος για τις εκρηκτικές του επιδόσεις, αφού αποδίδει 175 ίππους. Το V4 1100 Factory Atomico Racer διαθέτει φυσικά ηλεκτρονικό γκάζι ride by wire το οποίο συνδυάζεται με 3 διαφορετικούς χάρτες Sport, Track, Race (διαφέρουν ως προς την απόκριση του γκαζιού και το φρένο του κινητήρα) και την εξελιγμένη πλατφόρμα APRC (Aprilia Performance Ride Control) που περιλαμβάνει κυριολεκτικά τα πάντα, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα ρύθμισης και απενεργοποίησης σε κάθε ένα ξεχωριστά. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  • ATC: Aprilia Traction Control, 8 επιπέδων ρυθμιζόμενο εν κινήσει (χωρίς να κλείσεις το γκάζι)
  • AWC: Aprilia Wheelie Control, 3 επιπέδων ρυθμιζόμενο εν κινήσει (χωρίς να κλείσεις το γκάζι)
  • ALC: Aprilia Launch Control, 3 επιπέδων
  • AQS: Aprilia Quick Shift, για ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων (χωρίς να κλείνεις το γκάζι ακόμα και στα κατεβάσματα)
  • APL: Aprilia Pit Limiter, ώστε να κρατάς σταθερή ταχύτητα όταν κινείσαι στο pit lane  της πίστας
  • ACC: Aprilia Cruise Control



Τα ηλεκτρονικά όμως δεν σταματούν εδώ καθώς είναι εφοδιασμένο με ημιενεργητικές αναρτήσεις της Ohlins.
Στο αυτόματο πρόγραμμα λειτουργίας η κεντρική μονάδα διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο τις ρυθμίσεις του ανεστραμμένου πιρουνιού ΝΙΧ, του αμορτισέρ ΤΤΧ αλλά και του σταμπιλιζατέρ, επεμβαίνοντας κατάλληλα ανάλογα με  τo επίπεδο που έχεις επιλέξει (Α1-2-3 με το πρώτο να είναι κατάλληλο για την πίστα, το δεύτερο για σπορ οδήγηση και το 3 για τον δρόμο) και τον τρόπο οδήγησης. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα για χειροκίνητη λειτουργία, με τις ρυθμίσεις να γίνονται πολύ εύκολα μέσω του αριστερού joystick στο εύχρηστο μενού. Σε αυτή την λειτουργία μπορείς πάλι να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 επίπεδα (Μ1-2-3), χωρίς  όμως να επεμβαίνει η ηλεκτρονική λειτουργία όταν οδηγείς. Επιπρόσθετα, έχεις την επιλογή να ρυθμίσεις ξεχωριστά κάθε παράμετρο όπως ακριβώς θα έκανες με μια παραδοσιακή ανάρτηση, μόνο που σε αυτή την περίπτωση όλα γίνονται χωρίς εργαλεία, πιο εύκολα και κυρίως πολύ πιο γρήγορα μέσα από το μενού.

Μια μοτοσυκλέτα σαν το Tuono δεν θα μπορούσε να μην υιοθετεί κορυφαίες λύσεις και στον τομέα των φρένων. Έτσι έχουμε τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες της Brembo Μ50 μπροστά με την ακτινική τρόμπα της ίδιας εταιρίας και δίσκους 330χιλ, σε συνδυασμό με διπίστονη δαγκάνα και δίσκο 220χιλ. πίσω. Όλα τα σωληνάκια είναι υψηλής πίεσης, ενώ το cornering ABS 9.1MP της Bosch διαθέτει 3 επίπεδα λειτουργίας και δυνατότητα περιορισμού ανύψωσης του πίσω τροχού, φροντίζοντας για την ασφαλή πέδηση σε όλες τις συνθήκες.

Το Tuono V4 1100 Factory Atomico Racer είναι άμεσα διαθέσιμο στη Piaggio Papalexandrakis μαζί όλα τα νέα μοντέλα της Piaggio και οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό χρειαστείτε, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε από κοντά σχετικά με τις τελευταίες προσφορές για να αποκτήσετε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter της επιλογής σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, γρήγορα και αποτελεσματικά, με το ίδιο πάθος που μετρά 55 ολόκληρα χρόνια και φυσικά στα πλήρως οργανωμένα συνεργεία των εγκαταστάσεων, ακολουθούνται πιστά οι αυστηρές προδιαγραφές και η πολιτική που έχει ορίσει η Ιταλική εταιρεία.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παναγή Τσαλδάρη 82 – ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 210 5231741
FAX: 210 5231738

Θηβών 88 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 121 31
Τηλέφωνο: 210 5713200
FAX: 210 5713719

papalexandrakis.com

Διαβάστε ακόμα: