Έχεις MAXSYM TL; Πάρε γνήσιο σακίδιο πλάτης σε τιμή χώμα

Τώρα η Sym δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες των Maxsym TL να αποκτήσουν το αδιάβροχο ταξιδιωτικό σακίδιο πλάτης – MAXSYM TL σε σημαντικά μειωμένη τιμή. Δες περισσότερα..

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Είσαι και εσύ κάτοχος του νέου MAXSYM TL; H Sym σου δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείς της μοναδικής έκπτωσης στα γνήσια αξεσουάρ και συγκεκριμένα στο αδιάβροχο σακίδιο πλάτης.
 
Αρχική τιμή: 95 ευρώ
Ειδική τιμή για ιδιοκτήτες MAXSYM TL: 25 ευρώ ( έκπτωση 70 ευρώ)

 

Το TL500 είναι ένα scooter με πλούσιες αποθηκευτικές δυνατότητες.  Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος ή 2 μικρότερα τύπου jet, ενώ δύο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς είναι έτοιμα να υποδεχθούν επιπλέον μικροαντικείμενα άμεσης πρόσβασης.
 
Ώστόσο η Sym σου δίνει την ευκαιρία να έχεις μαζί σου σε κάθε διαδρομή, όλα τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεσαι με το βολικό σακίδιο πλάτης-MAXSYM TL. Η χωρητικότητα του φτάνει τα 25 λίτρα και οι διαστάσεις του 23x30x52cm επαρκούν για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Οι πλαϊνές θήκες και η ζώνη μέση με τσέπες αυξάνουν τη χρηστικότητα του σακιδίου,  ενώ η αδιάβροχη κύρια θήκη και τσέπη σου προφυλάσσουν το εσωτερικό για να μην το αποχωρίζεσαι ακόμα και όταν βρέχει. Επιπλέον, το ανακλαστικό υλικό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση.
 

Μπες τώρα στο site της Sym, συμπλήρωσε την ηλεκτρονική φόρμα και απόκτησε το σακίδιο πλάτης σε προνομιακή τιμή. 
Δες περισσότερα εδώ: https://retail.gorgolis.gr/shop/σακίδιο-πλάτης-αδιάβροχο-maxsym/