SYM DRG 160: Βάζει φωτιά στις μετακινήσεις σου

Το πιο εξελιγμένο scooter μικρού κυβισμού στην ιστορία της SYM είναι εδώ και… αναπνέει φωτιά! Το DRG 160 προσφέρει τεχνολογία αιχμής, αδιαμφισβήτητα σπορ γονίδια και σας κλείνει πονηρά… το LED μάτι του!

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το DRG160 είναι ένα scooter με σπορ διάθεση και συμπεριφορά, αλλά με γενναίες δόσεις πρακτικότητας και τεχνολογίας ταυτόχρονα.
 
Τιμή: 3.195 ευρώ 
Διαβάστε περισσότερα εδώ..

 
Η  σχεδιαστική προσέγγιση του DRG 160 «DRAGON» προκύπτει από την υιοθέτηση της ανατολικής τέχνης και της δυτικής σχεδιαστικής κουλτούρας. Το concept του νέου μοντέλου της SYM βασίζεται, όπως μαρτυρά και το όνομά του, σε δράκο. Ένα σύμβολο ταχύτητας και δύναμης. Οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες προσδίδουν κορυφαία επιθετική εικόνα στο DRG.

Δείτε την πλήρη δοκιμή του μοντέλου εδώ


Ο Full LED φωτισμός διαθέτει μοναδικής αισθητικής και απόδοσης διπλά Projector φωτιστικά σώματα, διπλά πίσω φώτα σε σχήμα κηρήθρας και φώτα θέσης σε σχήμα μπούμερανγκ.
 
Αν και sport σχεδίασης, το DRG παρέχει ανέσεις και ευκολίες στον αναβάτη. H σέλα είναι δύο επιπέδων, με το τμήμα του αναβάτη να είναι καλά σχηματισμένο για σωστή στήριξη και αυτό του συνεπιβάτη να είναι μαλακό με περίσσιο γέμισμα, προσφέροντας τέλεια άνεση και εργονομία.


Ο αποθηκευτικός χώρος του DRG βρίσκεται κάτω από την σέλα και είναι αρκετά μεγάλος, αφού θα χωρέσει ένα jet κράνος και διάφορα μικροπράγματα. Ένας γάντζος προσφέρει επιπλέον δυνατότητες μεταφοράς, ενώ και μια θήκη για αντικείμενα στην ποδιά θα ήταν ευπρόσδεκτη και ειδικά δίπλα στην παρεχόμενη θύρα ρεύματος USB.


Η οθόνη του DRG είναι τύπου LED και εντυπωσιακή φέροντας την χαρακτηριστική LCD γραμματοσειρά που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Η φωτεινότητα της προσαρμόζεται αυτόματα με αισθητήρα περιβάλλοντος φωτός, ενώ τα 3 διαφορετικά χρώματα των ενδείξεων τις κάνουν ευανάγνωστες σε κάθε περίπτωση. 
 
Το μονοκύλινδρο μοτέρ φέρει 4βάλβιδη κεφαλή, αποδίδοντας 15 ίππους στις 8.500 στροφές και 1,6 kgm ροπής στις 5.500 στροφές. Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μονάδα ισχύος που εξοπλίζει αυτή την στιγμή, μοντέλο της κατηγορίας από την SYM. Ο 160άρης μονοκύλινδρος κάνει χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με αποκορύφωμα φυσικά το σύστημα start-stop της SYM (σύστημα που δουλεύει εντυπωσιακά καλά), με την ονομασία ZRSG – Zero Resistance Starter Generator. Η λειτουργία του κινητήρα του οχήματος διακόπτεται μετά από τρία δευτερόλεπτα στο ρελαντί, βοηθώντας στην εξοικονόμηση καυσίμου στις στάσεις. Μία γεννήτρια εκκινεί χωρίς καμία καθυστέρηση τον κινητήρα εκ νέου με το άνοιγμα του γκαζιού.
 

Παράλληλα, η SYM εισάγει στο DRG την τεχνολογία A.L.E.H.  Πρόκειται για ένα ειδικό σύστημα ανάρτησης του κινητήρα που αποσβένει το φαινόμενο της ανύψωσης του κινητήρα των scooters στις άμεσες επιταχύνσεις προσφέροντας σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις κατά την εκκίνηση. Το σύστημα αυτό, σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο, την monoshock ανάρτηση και την βέλτιστη κατανομή βάρους του πλαισίου, αυξάνουν τη σταθερότητα του αναβάτη σε υψηλές ταχύτητες και ελιγμούς. 
 
 

Το DRG εφοδιάζεται με το πλέον εξελιγμένο σύστημα ABS της Γερμανικής Bosch, 10ης γενιάς. Πρόκειται για δικάναλο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών, 30% ελαφρύτερο και 45% μικρότερου όγκου σε σχέση με το αντίστοιχο, 9ης γενιάς της Bosch. Το σύστημα πέδησης παρέχει στον αναβάτη μεγαλύτερη ασφάλεια, παρεμβαίνει ουσιαστικά και μόνο όποτε απαιτείται, χωρίς να επηρεάζει την αίσθηση του φρένου. Το DRG είναι εφοδιασμένο με ένα κυματοειδές δισκόφρενο 260mm μπροστά και ένα 233mm πίσω με διπίστονη δαγκάνα.