Κάνε δικό σου το Best Seller Symphony ST με 2 ευρώ τη μέρα

Το SYMPHONY ST αποτελεί την αιχμή του δόρατος της οικογένειας Symphony. Τώρα μπορείς να το αποκτήσεις πιο εύκολα από ποτέ με μόλις 2 ευρώ τη μέρα. Δες περισσότερα..

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Best Seller SYMPHONY ST στην υγρόψυκτη έκδοση 125 κυβικών και με σύστημα ABS, αποκτά 36μηνο άτοκο πρόγραμμα με 0% προκαταβολή. Ουσιαστικά το Symphony ST μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις με 2 ευρώ την ημέρα.
 
Το εντελώς νέο scooter ακολουθεί την γραμμή του ST200i, συνδυάζοντας τις σπορ γραμμές με το κομψό συνολικό αποτέλεσμα. Διαθέτει φωτισμό LED στο πίσω φανάρι και στα φώτα θέσης, καντράν με 2 ψηφιακές οθόνες, ενώ η σέλα θα ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού και κρύβει έναν αντικλεπτικό διακόπτη, ο οποίος θα εμποδίζει την εκκίνηση του scooter εάν ο κεντρικός διακόπτης παραβιαστεί. 

Πραγματικά πρακτικό,  με επίπεδο πάτωμα, σέλα η οποία απέχει μόλις 790 χιλιοστά από το έδαφος, ενώ έχουν στη διάθεσή τους αποθηκευτικό χώρο για Full Face κράνος κάτω από τη σέλα, παροχή ρεύματος για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών και γάντζο μεταφοράς χειραποσκευών στην εμπρός ποδιά.

Το δημοφιλές μοντέλο, το οποίο διαθέτει τροχούς 16 ιντσών εμπρός και πίσω, κινείται από έναν κινητήρα 125 κ. εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 1.1 kgm ροπής στις 6500 σ.α.λ., διαθέτει σύστημα τροφοδοσίας injection και είναι υγρόψυκτος για χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης και υψηλές επιδόσεις. Για την πέδηση του scooter φροντίζουν δύο δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες και δικάναλο ABS, ενώ οι αναρτήσεις είναι ρυθμιζόμενες σε προφόρτιση. Ανετο και για τους δύο αναβάτες, ελαφρύ και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, είναι ένα scooter απαιτήσεων χωρίς συμβιβασμούς, σε ιδιαίτερα συμφέρουσα και προσιτή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ