Kymco X-Town 300 Special: 300αριζει στην άνεση

To δημοφιλές X-Town σε μια ειδική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ εμφάνιση, συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα στο σύγχρονο αναβάτη.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Το Χ-Τοwn είναι ένα νέο μοντέλο της Kymco, σχεδιασμένο από την αρχή και μελετημένο στη λεπτομέρεια. Παντρεύοντας συστατικά από τα επιτυχημένα Downtown 300i και Xciting-R 300i, δίνει έμφαση στον πλήρη εξοπλισμό, στην πολυτέλεια και στο χαμηλό κόστος χρήσης. Το πλαίσιο προέρχεται από το Downtown και ο κινητήρας από το Xciting-R 300i, έχοντας δεχθεί όμως μια σειρά σημαντικών βελτιώσεων, καλύπτοντας πλέον και τις προδιαγραφές Euro4. Παράλληλα, έχει αυξηθεί τόσο η χωρητικότητά του (276cc από 270) όσο και η ιπποδύναμή του (24,5 hp από 23,8).



Σχεδιάστηκε με κεντρική φιλοσοφία την άνεση και την πρακτικότητα στις μετακινήσεις. Όσον αφορά σε εξοπλισμό και χρηστικά χαρακτηριστικά, το X-Town δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που φωτίζεται και ανοίγει από τον κεντρικό διακόπτη, μπορεί να χωρέσει δύο full face κράνη. Ο πίνακας οργάνων φέρει συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεων, παρέχοντας πλήρη πληροφόρηση αλλά και trip computer.

Κεντρικός διακόπτης με μαγνητική αντικλεπτική προστασία, φώτα τεχνολογίας LED, ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων, ντουλαπάκι ποδιάς και θύρα φόρτισης USB συμπληρώνουν τον υπερπλήρη εξοπλισμό του. Για τον ανεφοδιασμό βενζίνης δεν απαιτείται αποβίβαση του αναβάτη, καθώς η τάπα πλήρωσης είναι στο τούνελ, ανάμεσα στα πόδια του.



Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:
Σχάρα
ΣΠΟΡ ανεμοθώρακας
Ανοξείδωτα προστατευτικά δαπέδου
Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλα για 2 κράνη
Πλήρης ψηφιακός-αναλογικός πίνακας οργάνων με στροφόμετρο
SMART KEY. Κεντρικός διακόπτης πολλαπλών χρήσεων με αντικλεπτική προστασία
Φανάρια τεχνολογίας LED
Αλάρμ φλας
Δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σωληνάκια υψηλής πίεσης και ABS νέας γενιάς
Zάντες αλουμινίου
Ρυθμιζόμενες μανέτες φρένων
Παροχή ρεύματος με θύρα USB
Ένδειξη service

Καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.
 
Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ