Το SYM VF125 στο νέο λευκό χρωματικό συνδυασμό.

SYM VF125: Χαμηλότερη τιμή και δωρεάν service!

Το παπί της SYM στα 125 κυβικά έρχεται σε πιο προσιτή τιμή, προσφέροντας και ένα δελεαστικό πακέτο στους υποψήφιους αναβάτες του. Διαβάστε περισσότερα.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το SYM VF125, το παπί της SYM που απευθύνεται σε όλους και εισάγει τους αναβάτες στην κατηγορία, πλέον είναι διαθέσιμο σε νέα τιμή, με ένα ελκυστικό πακέτο υποστήριξης της αγοράς για όποιον το επιλέξει. Το SYM VF125 κοστίζει πλέον 2.110 ευρώ, σε μια προσφορά 150 ευρώ λιγότερα, ενώ ο αναβάτης που θα το επιλέξει μπορεί να επωφεληθεί είτε από 2 χρόνια δωρεάν service, είτε από χρηματοδότηση 36 άτοκων δόσεων.

Παράλληλα, η SYM ανακοινώνει ότι το VF125 αποκτά έναν επιπλέον χρωματισμό: Τον λευκό, αυξάνοντας τις διαθέσιμες επιλογές σε 4.

Διαβάστε εδώ τη δοκιμή μας στο STM VF125

Διαβάστε παρακάτω, το δελτίο τύπου της SYM στο οποίο ανακοινώνει την προσφορά.   

VF125 – Το παπί αλλιώς
Το VF125 ανήκει στην premium κατηγορία των παπιών. Διαφέρει σχεδιαστικά από τα υπόλοιπα κλασικά παπιά που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα στην ελληνική αγορά. Με sport αναφορές, κάθε τμήμα του VF125 φανερώνει ένα μυώδες σύνολο.
Επιφάνειες carbon υφής, δυναμικές γραμμές στο εσωτερικό της ποδιάς, επιθετικό πίσω τμήμα που καταλήγει σε μία αεροδυναμική αεροτομή, κάλυμμα εξάτμισης με επινικελωμένες λεπτομέρειες, σιρίτι στις ζάντες, εντυπωσιακό διακοσμητικό «πλαίσιο» χωροδικτύωμα κόκκινου χρώματος, φώτα ημέρας (DRL) LED και κομψό εξαγωνικό πίσω φωτιστικό σώμα  LED, δείχνουν τις προθέσεις των σχεδιαστών της SYM.


Νέα τιμή & Προωθητικά προγράμματα
Μετά την ένθερμη υποδοχή του από κοινό και ειδικό τύπο, το VF125 έρχεται σε νέα μειωμένη τιμή, κατά 150 ευρώ, ενώ διατηρεί παράλληλα τα προωθητικά του προγράμματα. Η νέα τιμή του VF125 διαμορφώνεται πλέον στα 2.110 ευρώ και συνοδεύεται με το καλύτερο πακέτο υποστήριξης της αγοράς:
  • 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ή
  • 36 ΜΗΝΕΣ ΑΤΟΚΑ
Νέα Έκδοση
Στους ήδη υπάρχοντες ΜΑΤ χρωματισμούς του VF125, Mat Dark Grey, Mat Blue και Mat Red έρχεται να προστεθεί ένα νέο χρώμα, το White.
Και στους 4 χρωματισμούς το διακοσμητικό χωροδικτύωμα  παραμένει κόκκινο. Οι ζάντες είναι μαύρες ματ με λευκό σιρίτι στην περίμετρό τους ενώ οι μοντέρνες χαλκομανίες δίνουν έμφαση στα sport χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Δείτε περισσότερα για το SYM VF125 με ένα κλικ εδώ