TRK 251 με νέα τιμή προσφοράς!

Τώρα η περιπέτεια είναι ακόμα πιο προσιτή, αφού το μικρό TRK 251 της Benelli έρχεται με νέα χαμηλότερη τιμή. Επωφελήσου της προσφοράς και απόκτησε το!

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli αποφάσισε να φέρει την περιπέτεια πιο κοντά σου, με νέα χαμηλότερη τιμή για το μικρό TRK που πλέον διαμορφώνεται στα 3.960 ευρώ (χωρίς Τ.Τ.). Δείτε περισσότερα εδώ
 
Η Benelli με το TRK 251 αποφάσισε να «παντρέψει» την επιτυχία του TRK 502 με τον κινητήρα των 250 κυβικών που έχει ήδη αποδείξει την αξία και την αξιοπιστία του στο γυμνό BN 251. Το αποτέλεσμα είναι μια μικρού κυβισμού adventure μοτοσυκλέτα που υπόσχεται εύκολη και οικονομική καθημερινή μετακίνηση, αλλά και άνετα ταξίδια εκτός πόλης, με στόχο να μυήσει στην περιπέτεια και τις μακρινές εξορμήσεις τους νέους αναβάτες.
 


Οι σχεδιαστικές επιρροές από το μεγαλύτερο αδελφάκι του είναι εμφανείς ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος με τους διπλούς προβολείς και το αιχμηρό ρύγχος με τα χαρακτηριστικά «ρουθούνια». Η ποιότητα των πλαστικών βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο με την συναρμογή να είναι πολύ καλή και τη βαφή να δείχνει ότι μπορεί να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

Το φαρδύ τιμόνι φέρνει τον αναβάτη σε όρθια θέση, ενώ η ευρύχωρη και αφράτη σέλα φροντίζει να τον κρατά ξεκούραστο και να ελαχιστοποιεί την ανάγκη για συχνές στάσεις. Μπροστά από την τάπα του ρεζερβουάρ υπάρχει θύρα USB, ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για τουριστική, αλλά και αστική χρήση, αφού επιτρέπει την τροφοδοσία GPS, κινητού ή άλλης συσκευής. Στον στάνταρ εξοπλισμό του TRK 251 ανήκει η μεγάλη σχάρα, η οποία αυξάνει κατακόρυφα την πρακτικότητα, αλλά και η ζελατίνα, η οποία δεν ρυθμίζεται, είναι όμως ιδιαίτερα αποτελεσματική.
 


Στα σωθικά του TRK 251 βρίσκεται είναι ένας μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος κινητήρας 249,2 κυβικών εκατοστών, που αποδίδει 24,5 ίππους στις 9.500 σ.α.λ. και 2,14 kgm ροπής στις 7.500 σ.α.λ. Η λειτουργία του χαρακτηρίζεται από φιλικότητα κι ελαστικότητα, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι κάτοχοι διπλώματος Α2 και είναι στοιχεία που κάνουν ευχάριστη την οδήγηση μέσα στην πόλη, αλλά και στα ταξίδια εκτός αυτής.
Η μικρή «όρεξη» του κινητήρα για καύσιμο σε συνδυασμό με το ρεζερβουάρ των 17 λίτρων δίνουν στο TRK 251 αυτονομία που αγγίζει τα 400 χιλιόμετρα. 

Στην ευκολία χειρισμού συμβάλουν το γενναίο κόψιμο του τιμονιού και φυσικά, η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος, στοιχεία που κάνουν παιχνιδάκι την αντιμετώπιση του μποτιλιαρίσματος και το καθιστούν ιδανικό για commuting μεγάλων αποστάσεων.