Keeway RKV 125: Προσφορά από την Team Naidas

Δες εδώ τη νέα χαμηλότερη τιμή που ισχύει για το μικρό street fighter RKV 125 της Keeway αποκλειστικά στην Team Naidas.

H Moto Technics Team Naidas, από το 2016 προσφέρει τις υπηρεσίες της σε όλους τους αναβάτες με συνέπεια και super ανταγωνιστικές τιμές. Στο κατάστημα, που λειτουργεί ως κάθετη μονάδα της Keeway, θα βρείτε όλη τη γκάμα της εταιρείας που περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά με κινητήρες από 50 έως και 250 κυβικά εκατοστά. Ανάμεσά τους βρίσκεται και το RKV 125 που με τη μοντέρνα και αιχμηρή εμφάνισή του δεν περνά απαρατήρητο. Μάλιστα, η Team Naidas το προσφέρει με σημαντική έκπτωση, με την τιμή του να διαμορφώνεται πλέον στα 1.900 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 2.500 ευρώ.

Στην καρδιά της νέας μοτοσυκλέτας βρίσκεται ένας κινητήρας 125 κ.εκ. με απόδοση 11 ίππων και 1 Kgm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο φυσικά κατάλληλο για ιδιοκτήτες Α1 διπλώματος και όχι μόνο. Ο κινητήρας είναι αερόψυκτος, 2βάλβιδος και μονοκύλινδρος με την τροφοδοσία του να γίνεται από καρμπυρατέρ.



To πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι ατσάλινο, σωληνωτής κατασκευής και συνεργάζεται με αναρτήσεις αιχμής: Μιλάμε για ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ενώ πίσω συναντάμε μονό αμορτισέρ. Στα φρένα, δύο δίσκοι 260 και 240 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, λειτουργούν σε σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή κατανομή της δύναμης πέδησης σε έκτακτη ανάγκη. Το βάρος της μοτοσυκλέτας που ανακοινώνεται (κενό), ανέρχεται στα 123 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ χωρά 17 λίτρα.
 
Και μην ξεχνάτε ότι στην Team Naidas εκτός από service, επισκευές και βελτιώσεις όλων των μοτοσικλετών και scooters παρέχονται και πολλές ακόμα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως αλλαγή ελαστικών, ζυγοστάθμιση, καθαρισμός μπεκ – injection, αγορές / πωλήσεις μεταχειρισμένων και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γ. Παπανδρέου 161, Μεταμόρφωση, 14452
Τηλ. 2102825996 fax 2102817446
teamnaidas@gmail.com
Facebook Page
greece.keeway.com