To BMW F 850 GS σε μοναδική τιμή προσφοράς!

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις την αγαπημένη σου BMW F 850 GS. Επισκέψου τώρα έναν Επίσημο Έμπορο BMW Motorrad και επωφελήσου της προσφοράς.

Το πλήρως ανανεωμένο F 850 έχει κληρονομήσει όλες τι αρετές της οικογένειας GS, παρουσιάζοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο στα μεσαία Adventure σε πολύ ελκυστική τιμή από 11.200 ευρώ. Η ομοιογένεια που διέπει τη σχεδιαστική φόρμα των GS είναι και εδώ παρούσα, όμως πιο εκμοντερνισμένη και σπορτιφ, ώστε να ταιριάζει στον χαρακτήρα που πρέπει να εκπέμπει μια adventure μοτοσυκλέτα και κατά συνέπεια το F 850. Η made by BMW Motorrad επιγραφή, υπογραμμίζει την συνολική ποιότητα της κατασκευής.



Η σέλα είναι μεγάλη σε διαστάσεις και αφρός σε αίσθηση, ως εκ τούτου δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα σε οδηγό και συνεπιβάτη, όση ώρα και αν διαρκεί η επιλεγμένη διαδρομή. Ο δικύλινδρος σε σειρά, υγρόψυκτος, απέκτησε μεγαλύτερη χωρητικότητα, από τα  798 στα 853 κυβικά. Ο στρόφαλος έχει πλέον διάταξη 90 μοιρών και τα διαστήματα ανάφλεξης του είναι κάθε 270/450 μοίρες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών απέδωσε 10 επιπλέον ίππους, με το F 850 να φτάνει τους 95 στις 8.250σ.α.λ με μέγιστη ροπή 9,4 kg-m στις 6.500σ.α.λ. Οι διαφορετικές χαρτογραφήσεις επηρεάζουν ανάλογα την απόκριση και την διαθέσιμη ιπποδύναμη, ενώ ο νέος μαλακός συμπλέκτης έχει ελαφρύτερη και ομαλότερη αίσθηση και μειώνει τις αναπηδήσεις του τροχού στα απότομα κατεβάσματα.



Η αναθεωρημένη γεωμετρία  έχει μεταμορφώσει το F 850 σε μια εύκαμπτη και ευέλικτη μοτοσυκλέτα, που μετατρέπει την κίνηση στην πόλη σε μια εύκολα επαναλαμβανόμενη διαδικασία. Το F 850 θα ανταποκριθεί και σε γρήγορους ρυθμούς, με τις αναρτήσεις να μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι, συμμετέχοντας ενεργά στο κράτημα και την πρόσφυση σε στροφές και ευθείες. Αυτό που κάνει ξεχωριστό το F 850 είναι η διττή φύση του, που το μετατρέπει σε ένα άριστο χρηστικό εργαλείο καθημερινής χρήσης από τη μία και σε ένα χωμάτινο όπλο από την άλλη. Φτιαγμένο για την πόλη αλλά και για μακρινά ταξίδια, έτοιμο να προσφέρει άνετα και ξεκούραστα χιλιόμετρα. Και σε κάθε εκτός δρόμου μονοπάτι, θα ανακαλύψεις ότι δεν θέτει συμβιβασμούς. Ελαφρύ  και εύκολα διαχειρίσιμο, θα σε συντροφεύσει σε όποια περιπέτεια εσύ επιλέξεις.