Moto Guzzi: Ενιαίο πρωτάθλημα με V7 III

Ένα νέο πρωτάθλημα αγώνων αντοχής χαμηλού κόστους ετοιμάζει η Moto Guzzi στο οποίο θα συμμετέχουν αποκλειστικά V7 III Stone.

Την επόμενη χρονιά θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το Moto Guzzi Fast Endurance, ένα ενιαίο πρωτάθλημα με πέντε συνολικά αγώνες στο οποίο θα αγωνίζονται μόνο V7 III Stone. Κάθε μοτοσυκλέτα θα οδηγείται από δύο αναβάτες, που θα αλλάζουν μια φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα και στόχος του θεσμού είναι να δώσει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να πάρει μια γεύση από κλασικούς αγώνες χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει μια περιουσία. Η επιλογή του V7 δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για μια ιδιαίτερα φιλική και εύκολη στην οδήγηση μοτοσυκλέτα.



Κάθε ένας από τους 5 αγώνες θα διαρκεί 60 λεπτά και θα έχει εκκίνηση τύπου Le Mans, δηλαδή, οι μοτοσυκλέτες θα είναι στη σειρά στη μια πλευρά της πίστας και οι αναβάτες απέναντι. Στη μέση του αγώνα θα γίνεται η αλλαγή του οδηγού. Για να λάβει κάποιος μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει αγωνιστική άδεια της FMI (Ιταλική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία) και στη μοτοσυκλέτα να έχει εγκατασταθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το υποχρεωτικό κιτ που έχει εξελίξει η Guareschi Moto και περιλαμβάνει τελικά εξατμίσεων, αναρτήσεις και άλλα «καλούδια».