Honda PCX 125: Τώρα σε χαμηλότερη τιμή !

Δείτε τώρα την νέα τιμή προσφοράς για το δημοφιλές scooter της Honda

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!


Ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα scooter των τελευταίων ετών, γίνεται ακόμα πιο προσιτό. 

Η Honda κατανοεί πλήρως τις ανάγκες της αγοράς και σας κάνει το καλύτερο καλοκαιρινό δώρο μειώνοντας την τιμή του PCX 125 για το μοντέλο του 2017. Αποκτήστε το σήμερα μόλις με 2.790 ευρώ, δώστε άλλο αέρα στις μετακινήσεις σας και δείτε τι είναι αυτό που το έχει κάνει ένα από τα best seller στην Ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικά τώρα, με το αναβαθμισμένο, ακόμα πιο σπορ look, τους ακόμα μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και τα LED φώτα του, γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ. 



O νέας τεχνολογίας κινητήρας eSP (enhanced Smart Power) της Honda χρησιμοποιείται και στη νέα σειρά των PCX, ενώ ξεχωρίζει για τις ελάχιστες τριβές των εσωτερικών μερών του, τους μειωμένους ρύπους και την τρομερά χαμηλή κατανάλωση βενζίνης. Αποδίδει 11,7 ίππους και 1,2 κιλά ροπής και μπορεί να ελιχθεί ταχύτατα στο αστικό πεδίο με την τελική του να είναι τα 115 χιλιόμετρα την ώρα. Διαθέτει σύστημα Idle Stop, με το οποίο ο κινητήρας σβήνει αν βρίσκεστε σε στάση, και το γκάζι παραμείνει κλειστό για 3 δευτερόλεπτα. Έτσι μεγιστοποιείται η οικονομία καυσίμου, ενώ μειώνονται εντυπωσιακά οι ρύποι. To εν λόγω σύστημα επιφορτίζεται το ρόλο της μίζας και της γεννήτριας, παράγοντας ρεύμα για το μπουζί και την φόρτιση της μπαταρίας.



Η αντιολισθητική σέλα είναι ιδιαίτερα άνετη και συνδυάζεται με την ξεκούραστη θέση των ποδιών και τον χεριών κάνοντας απροβλημάτιστη την πολύωρη οδήγηση. Από κάτω της θα χωρέσει ένα full face κράνος και μπόλικα ακόμα μικροπράγματα, ενώ μένει ανοικτή χάρη σε ένα ελατήριο. Τα επανασχεδιασμένα όργανα που κοσμούν το ταμπλό του, με τη βελόνα του κοντέρ να... αιωρείται γύρω από τα νούμερα, στην περιφέρεια και όχι στο κέντρο, είναι πολύ όμορφα και ευανάγνωστα κάτω από όλες τις συνθήκες.



Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 31 χιλιοστών και πίσω  δύο αμορτισέρ που συνεργάζονται αρμονικά με το πιρούνι. Πολύ καλό είναι και το feedback και η ευελιξία που προσφέρουν οι 14ρηδες τροχοί όπως επίσης και το κράτημα των ελαστικών που τους συνοδεύουν. Ένα δισκόφρενο των 220 χιλιοστών μπροστά και ένα ταμπούρο των 130 χιλιοστών πίσω, ακινητοποιεί με ασφάλεια το PCX από όποια ταχύτητα και αν χρειαστεί να φρενάρει, ενώ υπάρχει και σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS, που κατανέμει κάποιο ποσοστό πίεσης και στο μπροστινό δισκόφρενο όταν φρενάρετε με το ταμπούρο πίσω, για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερο φρενάρισμα.