Προσφορές και δώρα στη Motorrad Βιταλιώτης

Διαβάστηκε από 4429 αναγνώστες

Απέκτησε σήμερα μια καινούργια μοτοσυκλέτα ή scooter από τη Motorrad Βιταλιώτης και βγες διπλά κερδισμένος. Δες πώς.

Η Motorrad είναι επίσημος αντιπρόσωπος των HONDA, MODENAS, DAYTONA και SYM και σας κάνει το καλύτερο δώρο για το καλοκαίρι. Με αγορά κάθε μοτοσυκλέτας άνω των 500 κυβικών, παίρνετε δώρα δικής σας επιλογής ή μπορείτε να έχετε έκπτωση στη μοτοσυκλέτα κατόπιν συνεννόησης. Με μια επίσκεψη στα καταστήματα θα δείτε όλα τα διαθέσιμα δίκυκλα και θα ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που ισχύουν.



Γνωρίστε από κοντά το best seller της Ελληνικής αγοράς SYM Symphony ST 200 και θα καταλάβετε για ποιό λόγο βρίσκεται στην κορυφή των ταξινομήσεων τα τελευταία χρόνια. Η σχεδίασή του είναι σύγχρονη, επενδύοντας περισσότερο στις απαλές καμπύλες και όχι τόσο στην αιχμηρή και επιθετική εμφάνιση. Παρά την προσιτή του τιμή, δεν έχουν γίνει εκπτώσεις στην ποιότητα των πλαστικών τα οποία παραμένουν στα υψηλά στάνταρ συναρμογής που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία, ενώ τα φώτα πορείας όσο και το φανάρι πίσω, είναι τεχνολογίας LED. Για το υψηλό επίπεδο πρακτικότητας του scooter φροντίζει ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα ένα full face κράνος, το ντουλαπάκι στην ποδιά που διαθέτει υποδοχή USB, η σχάρα, το επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος. Ο αερόψυκτος, διβάλβιδος κινητήρας των 169 κ.εκ. αποδίδει 12 ίππους και τροφοδοτείται από ψεκασμό με στόχο την αξιοπιστία και την χαμηλή κατανάλωση, ενώ πληροί και τις Euro4 προδιαγραφές. Η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 2.295 ευρώ.



Επίσης, αποκτήστε το Honda PCX 125 MY 2017 σε νέα χαμηλότερη τιμή προσφοράς. Κάντε δικό σας ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα scooter των τελευταίων ετών με μόλις 2.790 ευρώ. Με το αναβαθμισμένο πιο σπορ look, τους ακόμα μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και τα LED φώτα του, γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ και υπόσχεται να δώσει άλλο αέρα στις καθημερινές σου μετακινήσεις. O νέας τεχνολογίας κινητήρας eSP της Honda ξεχωρίζει για τις ελάχιστες τριβές των εσωτερικών μερών του, τους μειωμένους ρύπους και την τρομερά χαμηλή κατανάλωση βενζίνης, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις, αφού αποδίδει 11,7 ίππους. Διαθέτει σύστημα Idle Stop, με το οποίο μεγιστοποιείται η οικονομία καυσίμου. Η αντιολισθητική σέλα είναι ιδιαίτερα άνετη και συνδυάζεται με την ξεκούραστη θέση των ποδιών και τον χεριών κάνοντας απροβλημάτιστη την πολύωρη οδήγηση. Από κάτω της θα χωρέσει ένα full face κράνος και μπόλικα ακόμα μικροπράγματα. Τα επανασχεδιασμένα όργανα που κοσμούν το ταμπλό του, με τη βελόνα του κοντέρ να... αιωρείται γύρω από τα νούμερα, στην περιφέρεια και όχι στο κέντρο, είναι πολύ όμορφα και ευανάγνωστα κάτω από όλες τις συνθήκες.

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι η Motorrad Βιταλιώτης διαθέτει μεγάλη γκάμα από επώνυμα αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα, όπως βαλίτσες (GIVI, SHAD, KAPPA, κλπ.), συναγερμούς (SPYBALL, ITS, GEMEL,) λουκέτα-κλειδαριές (ABUS), bagsters, tank bags, προστατευτικά κάγκελα, ζελατίνες, εξατμίσεις, λάστιχα, και πολλά ακόμα. Επώνυμα προϊόντα ένδυσης και εξοπλισμού αναβάτη, όπως κράνη (NOLAN, G-REX, AIROH, KIWI, UVEX, CABERG, MT, κλπ.) και ρούχα (MOTORRAD, SPIDI, UVEX, κλπ.) είναι πάντα σε υψηλή διαθεσιμότητα καθώς η Motorrad κάνει δικές της εισαγωγές και διασφαλίζει πάντα  ασυναγώνιστες τιμές για τους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός