Μοναδική προσφορά Honda PCX

Διαβάστηκε από 7228 αναγνώστες

Ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα scooter των τελευταίων ετών, γίνεται ακόμα πιο προσιτό. Απόκτησέ το σήμερα από την H-K Α.Ε.Β.Ε.

Η Κρήτη έχει στηρίξει για δεκαετίες την Η-Κ Α.Ε.Β.Ε και η εταιρεία ανταποδίδει την εμπιστοσύνη προσφέροντας το PCX 125 MY17 στην μοναδική τιμή των 2.790 ευρώ. Με το αναβαθμισμένο πιο σπορ look, τους ακόμα μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους και τα LED φώτα του, γίνεται πιο ελκυστικό από ποτέ και υπόσχεται να δώσει άλλο αέρα στις καθημερινές σου μετακινήσεις.



O νέας τεχνολογίας κινητήρας eSP της Honda ξεχωρίζει για τις ελάχιστες τριβές των εσωτερικών μερών του, τους μειωμένους ρύπους και την τρομερά χαμηλή κατανάλωση βενζίνης, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις, αφού αποδίδει 11,7 ίππους. Διαθέτει σύστημα Idle Stop, με το οποίο μεγιστοποιείται η οικονομία καυσίμου. Η αντιολισθητική σέλα είναι ιδιαίτερα άνετη και συνδυάζεται με την ξεκούραστη θέση των ποδιών και τον χεριών κάνοντας απροβλημάτιστη την πολύωρη οδήγηση. Από κάτω της θα χωρέσει ένα full face κράνος και μπόλικα ακόμα μικροπράγματα. Τα επανασχεδιασμένα όργανα που κοσμούν το ταμπλό του, με τη βελόνα του κοντέρ να... αιωρείται γύρω από τα νούμερα, στην περιφέρεια και όχι στο κέντρο, είναι πολύ όμορφα και ευανάγνωστα κάτω από όλες τις συνθήκες.



Και μην ξεχνάτε ότι η H-K Α.Ε.Β.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο Ηράκλειο των εταιρειών Honda, Ducati, Kawasaki, Kymco, Peugeot, Daelim και CFmoto, καθώς και των Hyundai και KIA Motors. Το εξειδικευμένο προσωπικό έχει ακολουθήσει όλες τις μετεκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια που προβλέπονται, παρέχοντας έτσι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες,  χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κι εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφ. Ικάρου 11 & Αγίου Φανουρίου, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810240 600

Λεωφ. Ικάρου 39, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810 240 600
www.hkcars.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός