BMW F 750 GS

Ο νέος εκπρόσωπος της μεσαίας κατηγορίας των μοτοσυκλετών περιπέτειας είναι εδώ! Το πλήρως ανανεωμένο F 750 GS διαθέτει ισορροπημένα χαρακτηριστικά, για οδήγηση σε κάθε είδους διαδρομή.

Το υψωμένο μπροστινό φτερό, οι νέοι προβολείς LED, το εντυπωσιακό ρεζερβουάρ και η λεπτή ουρά, φανερώνουν τα GS γονίδια, ενώ η υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζεται από το κύρος της Γερμανικής εταιρίας. Στην καρδιά του νέου μοντέλου βρίσκεται ο δικύλινδρος, υδρόψυκτος σε σειρά κινητήρας των 853 κυβικών. Οι 77 ίπποι στις 7.500σαλ παρέχουν άφθονη ροπή στον πίσω τροχό, ενώ ο μονόδρομος συμπλέκτης χαρίζει ασφαλή κατεβάσματα κατά την επιβράδυνση. Οι διπλοί αντικραδασμικοί άξονες συμβάλουν στην ομαλή οδήγηση, καθώς απορροφούν τους ανεπιθύμητους κραδασμούς. Υπάρχει η δυνατότητα για προαιρετική μείωση ισχύος στους 48 ίππους, ώστε οι νέοι αναβάτες με δίπλωμα κατηγορίας Α2 να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία GS.

Τώρα η είσοδος σου στον κόσμο της οικογένειας GS είναι πιο εύκολη από ποτέ. Ευέλικτος χειρισμός χάρη στα ανανεωμένα γεωμετρικά χαρακτηριστικά, που προσφέρουν  αυξημένη ακαμψία και σταθερότητα και υψηλή άνεση με βελτιωμένη εργονομία που διευκολύνει τον αναβάτη. Αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, καθώς χάρη στο διαφορετικά προγράμματα οδήγησης και τα πιο σύγχρονα ηλεκτρονικά βοηθήματα, η δύναμη είναι άμεσα εκμεταλλεύσιμη σε όλες τις συνθήκες. Το νέο μοντέλο συνοδεύεται από ένα πλούσιο κατάλογο αξεσουάρ, μοναδικό στην κατηγορία του, που δίνει τη δυνατότητα για εξατομίκευση. Με τέσσερα διαφορετικά ύψη καθίσματος αλλά και ζελατίνες διαφορετικού ύψους, είναι σίγουρο ότι θα την φέρεις στα μέτρα σου, ενώ  cruise control, keyless ride και quickshifter είναι εξοπλισμός που κάθε αναβάτης θέλει για την μοτοσυκλέτα του.

Η BMW F 750 GS  σε μεταφέρει σε περιβάλλον αλληλεπίδρασης με τον κόσμο του Connectivity. Μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου μέσω Bluetooth και να διαχειριστείς κλήσεις, λειτουργίες πολυμέσων και πλοήγησης, μέσω ενός χρηστικού controller. Οι λειτουργίες αυτές εμφανίζονται στην TFT οθόνη των 6,5 ιντσών και έτσι διασφαλίζεται ότι η προσοχή του αναβάτη δεν θα αποσπαστεί από το δρόμο. Η F 750 GS σου δίνει περισσότερη δύναμη, περισσότερη άνεση, περισσότερο πνεύμα της GS. Θα κυριαρχείς σε όλες τις διαδρομές, ανεξάρτητα από το οδόστρωμα. O ιδανικός σύντροφος από τα στενά της πόλης έως τις πιο απομακρυσμένες γωνίες του κόσμου.