H Z900 RS στην Ermidis Motorcycle

Διαβάστηκε από 3427 αναγνώστες

Η ολοκαίνουργια modern classic μοτοσυκλέτα της Kawasaki είναι πλέον διαθέσιμη στην Ermidis Motorcycle. Γνωρίστε την από κοντά!

Η Kawasaki δεν έντυσε απλά με ρετρό «ρούχα» το Z900, αλλά προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές ουσίας που περιλαμβάνουν τον ανασχεδιασμό του πλαισίου και τη ρύθμιση του κινητήρα. Η απόδοση του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα των 948 κυβικών βρίσκεται στους 111 ίππους, με την ροπή να έχει αυξηθεί στις χαμηλές και μεσαίες στροφές σε σχέση με το Z900. Το ατσάλινο πλαίσιο έχει επανασχεδιαστεί προκειμένου να φιλοξενήσει το νέο ρεζερβουάρ και τοποθετεί τον αναβάτη σε μια πιο όρθια και ξεκούραστη θέση οδήγησης. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το RS διαθέτει φρένα υψηλότερων προδιαγραφών με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά, ενώ σε αντίθεση με το Z900 διαθέτει traction control, ρυθμιζόμενο σε δυο επίπεδα.



Όπως αρμόζει σε μια ρετρό μοτοσυκλέτα, το στροφόμετρο και το ταχύμετρο είναι αναλογικά, ενώ η κεφαλή του κινητήρα θυμίζει αυτές των αερόψυκτων μοντέλων, με την εξάτμιση να έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παράγει απολαυστικό ήχο στις χαμηλές στροφές. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 41 χιλιοστών, είναι ίδιο με του Z900 και ρυθμίζεται ως προς την απόσβεση συμπίεσης κι επαναφοράς, αλλά και ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου, ενώ ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση επαναφοράς και την προφόρτιση είναι και το αμορτισέρ.

Ο Αντώνης και ο Χαράλαμπος Ερμίδης άνοιξαν το πρώτο τους συνεργείο μοτοσυκλετών το 1979 και σήμερα είναι οι ιδιοκτήτες ενός άρτια εξοπλισμένου καταστήματος, που καλύπτει όλες τις ανάγκες των μοτοσυκλετιστών. Η Ermidis Motorcycle παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αφορούν την πώληση, επισκευή και συντήρηση, όχι μόνο μοτοσυκλετών, αλλά ATV και jetski. Επίσης, θα βρείτε μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
  
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κωνσταντίνου Καραμανλή 68, Θεσαλλονίκη
Τηλ.: 2310 846001 / 2310 852456
[email protected]
http://www.ermidis.gr/
Facebook Page

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός