ΒΜW R1200GS: Κυρίαρχος στην κατηγορία!

Το R 1200GS είναι ένα μοντέλο πηγή έμπνευσης για την κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών. Η επιβλητική σιλουέτα το κάνει άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ οι έννοιες της πολυτέλειας και της φιλικότητας το έχουν εγκαθιδρύσει, ανάμεσα στα μοντέλα με τις κορυφαίες πωλήσεις στην κατηγορία.

Το νέο μοντέλο φέρει μικρές καίριες αλλαγές, όντας βελτιωμένο στα σημεία και κρατώντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα που το έχει κάνει τόσο αγαπητό στο κοινό. Η νέα έγχρωμη οθόνη οργάνων και οι ημιενεργητικές αναρτήσεις έρχονται να προστεθούν στον ήδη πλούσιο και πολυτελή κατάλογο μιας άκρως πετυχημένης συνταγής. Πιο συγκεκριμένα, η νέα έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων, είναι πληθωρική σε μέγεθος και με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Μέσω του BMW Motorrad Connectivity, αλληλοεπιδρά μέσω Bluetooth σύνδεσης με το κινητό και το σύστημα ενδοεπικοινωνίας του κράνους.

Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

 H ιπποδύναμη βρίσκεται στους 125 ίππους στις 7.750σαλ και η μέγιστη ροπή των 12,7 κιλών εμφανίζεται στις 6.500σαλ. Ο υδραυλικός συμπλέκτης υγρού τύπου συνεργάζεται άψογα με το 6-τάχυτο σασμάν, το οποίο έχει στη διάθεση του quickshifter για ακαριαίες αλλαγές στα ανεβάσματα και τα κατεβάσματα.

Σημαντικό είναι ότι μπορείς να παραμετροποιήσεις και να φέρεις τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα σου μέσω του εύχρηστου μενού. Νέο στοιχείο για το φετινό μοντέλο είναι η πρόσβαση στις χαρτογραφήσεις Pro, που αυξάνει το επίπεδο της εξατομίκευσης. Το Dynamic Pro διαθέτει περισσότερη αμεσότητα και λιγότερη παρέμβαση, ενώ στο Enduro Pro, το Traction παρεμβαίνει στα όρια της πρόσφυσης και είναι ιδανικό για χωμάτινες διαδρομές.



Όταν οδηγήσεις ένα GS, γρήγορα θα ανακαλύψεις  για ποιο λόγο είναι στις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων, στην κατηγορία των Adventure μοτοσυκλετών. Ο φιλικός του χαρακτήρας αριστεύει στην πολυχρηστικότητα, καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις δοκιμασίες εξίσου αποτελεσματικά. Αυτό απορρέει από την τρομερή συνεργασία πλαισίου, περιφερειακών και κινητήρα, με άμεσα θετικό αντίκτυπο στην ευκολία χειρισμού της μοτοσυκλέτας. Η ημιενεργητική λειτουργία των αναρτήσεων, αναβάθμισε το νέο Adventure. Είναι πιο άμεσο στις αλλαγές κατεύθυνσης και ανταποκρίνεται καλύτερα στις εντολές του οδηγού. Τα φρένα θα επιβραδύνουν το μεγάλο GS χωρίς προβλήματα, ενώ το cornering ABS είναι μια επιπλέον δικλίδα ασφαλείας.

Απίστευτη ποιότητα κύλισης και πλούσιες τουριστικές ανέσεις, πάντα με το βλέμμα στραμμένο στην περιπέτεια. Το GS είναι  έτοιμο να σε ακολουθήσει ως την άκρη της γης.

Web Advertorial
 

  • Σήφης

    Το κορυφαίο μηχανάκι για να εξερευνήσεις τα πιο απομακρυσμένα συνεργεία. Είτε στην άκρη της Παταγονίας, είτε στο ΚέηπΤάουν, είτε στο Βλαδιβοστόκ, όπου κι αν κρύβεται ο μάστορας, με το 1200GS θα τον βρεις!

      28