Mπείτε σήμερα στην οικογένεια της Sym.

Citycom S 300i ABS σε νέα χαμηλότερη τιμή

Το Citycom S 300i ABS είναι μια από τις καλύτερες value for money προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά και με τις νέες μειωμένες τιμές της Sym, είναι πιο εύκολο από ποτέ να το κάνετε δικό σας.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η τιμή του πλέον βρίσκεται κάτω από το ψυχολογικό όριο των 4.000, αφού έχει διαμορφωθεί στα 3.995 ευρώ, ενώ αν πληρώσετε μετρητοίς, θα χρειαστεί να καταβάλετε μόλις 3.695 ευρώ.

Η εμφάνιση του Citycom S 300i ABS αποπνέει κύρος και θα φανεί σίγουρα ελκυστική σε εκείνους που επιθυμούν να έχουν ανάλογη παρουσία στο δρόμο. Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι τεχνολογίας LED με φιμέ κρύσταλλα, ενώ τα πλαστικά θέτουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας, έχοντας ήδη αποδείξει την αντοχή τους στο χρόνο. Η σέλα είναι μεγάλη σε μήκος και φαρδιά, ενώ το πλούσιο αφρώδες θα κάνει άνετες τις μετακινήσεις τόσο για τον αναβάτη, όσο και για τον συνεπιβάτη. Από κάτω της υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και κάποια ακόμα αντικείμενα. Μικρός χώρος υπάρχει και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, ενώ το Citycom φέρει, πέρα από γάντζο και 12βολτη παροχή ρεύματος. Οι 27,5 ίπποι που αποδίδει ο οικονομικός F4 κινητήρας των 262 κυβικών, κάνουν το Citycom S 300i ABS να επιταχύνει δυνατά και μπορεί να δείξει έως και 160 χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, ενώ οι δύο δίσκοι των φρένων διαμέτρου 288χιλ. εμπρός και 260χιλ. πίσω, συνδυάζονται με ABS και εγγυώνται ότι θα σταματήσετε με ασφάλεια.

Επωφεληθείτε σήμερα από τις νέες μειωμένες τιμές και μπείτε στην οικογένεια της Sym, για να κάνετε ευχάριστες, γρήγορες και οικονομικές τις καθημερινές σας μετακινήσεις εντός, αλλά και εκτός πόλης.