GSX-R1000 2017

Μονόσελο

Αυτοκόλλητα για τις ζάντες

Αντίβαρα τιμονιού

Μανιτάρια πιρουνιού

Carbon εμπρός φτερό

Προστατευτικά για τις μανέτες

Αξεσουάρ για Suzuki GSX-R1000

Η Suzuki παρέχει μια μεγάλη γκάμα από γνήσια αξεσουάρ για τη νέα GSX-R1000, τόσο για την πίστα, όσο και για τον δρόμο, για να μη μοιάζει η μοτοσυκλέτα σου με καμιά άλλη.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Η Suzuki GSX-R1000 του 2017 δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού δεν είναι εύκολο να αμφισβητήσει κάποιος τις δυνατότητες αυτής της supersport μοτοσυκλέτας. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να εξατομικεύσει τη μοτοσυκλέτα του μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ που προορίζονται τόσο για χρήση σε πίστα, όσο και σε δρόμο ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες του.

Ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για όσους επισκέπτονται συχνά την πίστα, είναι αναμφίβολα το quickshifter, που επιτρέπει ανεβάσματα και κατεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη και τα προστατευτικά για τις μανέτες. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, αλλά και ρυθμιζόμενο τιμόνι για να βολέψει κάθε σωματότυπο, αλλά και μονόσελο.  Στη λίστα των γνήσιων αξεσουάρ περιλαμβάνονται tank bag, αλλά και tail bag, για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν τη μοτοσυκλέτα τους, ούτε στα ταξίδια.

Για την προστασία της GSX-R1000 υπάρχουν έγχρωμα ή διάφανα αυτοκόλλητα, αλλά και μανιτάρια για το ψαλίδι, το πιρούνι και το πλαίσιο. Αν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και να μειώσετε το βάρος της, μπορείτε να την εξοπλίσετε με διάφορα αξεσουάρ από ανοδιωμένο αλουμίνιο, όπως τάπες λαδιού, αντίβαρα τιμονιού και καπάκια για τις βαλβίδες των τροχών με το λογότυπο της Suzuki επάνω, ενώ για τους πιο απαιτητικούς υπάρχουν και κομμάτια από ανθρακονήματα. Τέλος, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυτοκόλλητα για τις ζάντες.