Μοντέρνα κι αιχμηρή εμφάνιση που κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν

Αποκτήστε ένα Duke 390

Αποκτήστε σήμερα τη μοτοσυκλέτα που θέτει τα στάνταρ στον τομέα των μεσαίου κυβισμού naked. Το Duke 390 σας περιμένει.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Χάρη στη μοναδική του εμφάνιση δεν περνά ποτέ απαρατήρητο. Με τις αιχμηρές γωνίες και το έντονο, χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα, το Duke 390 είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα, όπως  ακριβώς κάνουν και τα μεγαλύτερα αδέλφια του. Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμογή των πλαστικών βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο για την κατηγορία. Η σέλα είναι άνετη και επιτρέπει ακόμα και σε αναβάτες χαμηλού αναστήματος να πατάνε με ασφάλεια στο έδαφος και το φαρδύ τιμόνι προσφέρει πολύ καλό μοχλό και προδιαθέτει για παιχνίδι, ενώ το μεγάλο κόψιμό του κάνει εύκολες τις μανούβρες. Πολύ όμορφες λεπτομέρειες είναι οι φωτιζόμενοι διακόπτες και το μεγάλο ψηφιακό όργανο με τις πλούσιες ενδείξεις.

Ο κινητήρας των 373 κυβικών εκατοστών είναι το σημείο κλειδί το Duke, αφού οι 44 ίπποι που αποδίδει χαρίζουν εξαιρετικές επιδόσεις στη μοτοσυκλέτα που ζυγίζει μόλις 139 κιλά στεγνή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο σύνολο που χρησιμοποιεί ψεκασμό για την τροφοδοσία του και είναι έτσι σχεδιασμένος, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι τριβές και η κατανάλωση να μένει σε χαμηλά επίπεδα. Το όμορφο πλαίσιο χωροδικτύωμα συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών και ένα προοδευτικό πίσω αμορτισέρ. Τα φρένα έρχονται από την ByBre και αποτελούνται από δίσκο 300 χιλιοστών με 4πίστονη δαγκάνα εμπρός και δίσκο 230 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα πίσω, ενώ το ABS ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου θα βρείτε στην αναλυτική δοκιμή. Η KTM προσφέρει σε μειωμένη τιμή το Duke 390 του 2016. Αποκτήστε σήμερα το δικό σας με 4.690 ευρώ και ζήστε μαζί του μοναδικές εμπειρίες. Περισσότερες λεπτομέρειες για την προσφορά και το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της KTM, μπορείτε να βρείτε εδώ.