net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην ανάκληση μοντέλων R1-R1M θα προβεί η Yamaha.

Ανάκληση R1-R1M

Για την επιδιόρθωση μιας βλάβης που αφορά μια δίοδο λαδιού στο δεξιό καπάκι του κινητήρα, θα προχωρήσει σε ανάκληση των μοντέλων R1 και R1M η Yamaha.

 
Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι οι μοτοσικλέτες της Yamaha, YZF-R1 και YZF-R1M, θα ανακληθούν, με σκοπό την επισκευή βλάβης που πιθανόν να οδηγήσει σε διαρροή λαδιού από την δεξιά πλευρά του κινητήρα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, "Υπάρχει ενδεχόµενο κατά τη χρήση της µοτοσικλέτας να σηµειωθεί διαρροή λιπαντικού από τη δεξιά πλευρά του κινητήρα, στο σηµείο σύνδεσης µιας διόδου λαδιού µε το εµπρόσθιο πλαϊνό καπάκι του κινητήρα. 
Ως αιτία αναφέρεται ότι κατά την τοποθέτηση του σωλήνα λαδιού στη δεξιά πλευρά του κινητήρα, υπάρχει περίπτωση να τραυµατιστεί το o-ring, που στεγανοποιεί τη σύνδεση του σωλήνα µε το πλαϊνό κουτάκι µέσα στο οποίο εισέρχεται». 

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Yamaha, η είδηση αφορά 7 μοτοσικλέτες στη χώρα μας, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα ενημερωθούν με προσωπική επιστολή, για να προβούν στην επισκευή των μοτοσικλετών τους στα πλαίσια της ανάκλησης.  

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ