net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οδηγήστε τα νέα C650 Sport και GT στο Scooter Moto Festival Θεσσαλονίκης.

Οδηγήστε τα νέα BMW

Την ευκαιρία να οδηγήσουν νέα μοντέλα της BMW, όπως τα scooters C650 Sport και C650CT και τα on-off F700-F800GS, θα έχουν οι θεατές του Scooter Moto Festival της Θεσσαλονίκης.

 
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ, οι οποίες θα φιλοξενήσουν το Scooter Moto Festival 2016, η BMW θα διαθέσει για test rides τέσσερα νέα μοντέλα της, τα οποία είναι τα scooters C650 Sport και C650 CT, καθώς και τα On-off F800GS και F700GS. Τα test rides θα πραγματοποιηθούν σε ελεγχόμενες συνθήκες και με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών. 

Τα δύο scooters της BMW πλέον έχουν τον αριθμό 650 στην ονομασία τους-το Sport έφερε τον αριθμό 600 μέχρι πρότινος-, ενώ φέρουν επεμβάσεις στην μετάδοση και τον συμπλέκτη, για πιο άμεση απόκριση και κατά συνέπεια, δυνατότητα για πιο σπορ οδήγηση. Αλλαγές έγιναν στην ανάρτηση και στα ηλεκτρονικά, με την εισαγωγή του νέου συστήματος ελέγχου πρόσφυσης ASC, ενώ εμφανισιακά η έκδοση Sport είναι εντελώς ανασχεδιασμένη, με νέα εμφάνιση, τελικό εξάτμισης και πίνακα οργάνων. 

Στην έκδοση GT συναντάμε σε παγκόσμια πρώτη το σύστημα SVA-Side View Assist, το οποίο βοηθά τον αναβάτη στην περιφερειακή του ορατότητα, αυξάνοντας την οδική ασφάλεια. 

Το Moto Τρίτη είναι αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας του Scooter Moto Festival.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ