net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανάκληση για τα scooter της BMW

Ανάκληση C600-C650

Για προληπτική αντικατάσταση στο σωληνάκι εμπρός φρένου, καλούνται στο πλαίσιο ανάκλησης οι ιδιοκτήτες των C600 Sport και C650 GT της BMW.

 
Με δελτίο τύπου η BMW ανακοινώνει την ανάκληση των μοντέλων C600 Sport και C650 GT. Η εταιρεία πρόκειται να προβεί στην αντικατάσταση, για προληπτικούς λόγους, του εμπρός σωληνακίου φρένου στα ως άνω μοντέλα. 
Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ 
∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016 
Θέμα: Πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών BMW τύπου C 600 Sport και C 650 GT για να αντικατασταθεί προληπτικά το σωληνάκι εμπρόσθιου φρένου 

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW HELLAS AE, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών BMW τύπου C 600 Sport και C 650 GT. Η ανάκληση αφορά 194 μοτοσικλέτες, παραγωγής από 09/02/2011 έως 15/07/2015, στις οποίες υπάρχει πιθανότητα φθοράς στο σωληνάκι εμπρός φρένου λόγω κραδασμών, που μπορεί να προκαλέσει διαρροή υγρού φρένου και μείωση της απόδοσης φρεναρίσματος. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να επισκεφθούν το δίκτυο επισήμων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas, προκειμένου να αντικατασταθεί προληπτικά το σωληνάκι εμπρόσθιου φρένου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Επίσημο ∆ίκτυο Εμπόρων Μοτοσικλετών της BMW HELLAS AE.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ